Işın Karaca kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli, oğlu kim?

Işın Karaca kimdir? Sorusunun yanıtı özellikle sabah programlarını yakından takip edenler tarafından çok fazla araştırılır oldu. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına bugün konuk olan ünlü şarkıcı yaptığı samimi itiraflarla dikkat çekti ve hayatına dair bilgiler merek edildi. Uzun bir süredir gündemde yer almayan isim yeniden gündem konusu oldu. Peki Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli, oğlu kim? İşte Işın Karaca hakkında tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 15 Mart 2021, 10:54 Güncelleme 15 Mart 2021, 10:54
Işın Karaca kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli, oğlu kim?

İÇİNDEKİLER

Işın Karaca kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli, oğlu kim? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıkça sorgulanıyor. Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında başarılı isimler konuk olarak katılmaya devam ediyor. Şarkıları ile hafızalara kazınan ve hala severek dinlenen Işın Karaca'nın açıklamaları izleyicileri oldukça etkiledi. İşte hayatına dair merak edilenler…

IŞIN KARACA KİMDİR?

7 Mart 1973 tarihinde Londra'da doğan Işın Karaca aslen Kıbrıs Türkü'dür. Asıl adı Işın Funda Büyükkaraca olan sanatçı, Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ve Afyonlu Ali Büyükkaraca'nın en büyük çocukları olarak hayata gözlerini açtı.

Öğrencilik yıllarını Londra'da geçiren Işın Karaca, müzik hayatına Londra IV King Edward Okulu'nda Tiyatro Bölümünde okurken atıldı. Yine İngiltere'de Müzikal Tiyatro üzerine eğitim aldı.

Müzik hayatına Panik Atak grubunda başlayan Işın Karaca'nın bu grubu herhangi bir albüm çalışması yapılmadan dağılmıştır. Herkes tarafından düşünülenin aksine Işın Karaca, Sezen Aksu'nun değil Yıldız Tilbe'nin vokalistidir.

Hülya Avşar'ın yardımı ile Sezen Aksu'yla tanışan Işın Karaca, bir süre sonra Sezen Aksu aracılığı ile Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yapmaya başlamıştır. Bu dönemde birçok ünlü isimle beraber çizgi film ve sinema filmi müziklerini yorumlamıştır. 1996 senesinde Arabesk müzik tarzı ile müzik alemine giriş yapan Işın Karaca, daha sonra Türk Sanat Müziği dalında da eserler vermiş, şu anda pop müzik çalışmaları yapmaktadır.

Işın Karaca, 19 yaşındayken ilk evliliğini Soner Kıvanç ile yaptı. Bu evliliğinden 1993 yılında Erda Kıvanç isminde bir oğlu oldu.

Soner Kıvanç'tan ayrıldıktan sonra Erdem Yörük ile 12 senelik bit beraberlik yaşadı.

Erdem Yörük ile beraberliğinin bitmesinin ardından Işın Karaca ve stilist, sanat ve klip yönetmeni olan Sedat Doğan, 2009 yılında beraberlik yaşamaya başladı. 2010 yılının kasım ayında biten bu birliktelik, daha sonradan 30 Mayıs 2001 tarihinde tekrar alevlenerek evlilik ile taçlandırıldı. Karaca'nın ikinci çocuğu olan Mia, bu evlilikten doğdu. Işın Karaca ve Sedat Doğan 2013 yılının Kasım ayında boşandı.

Işın Karaca, 28 Aralık 2016 tarihinde Tuğrul Odabaş ile evlendi. Boşandığı eşi Sedat Doğan'ın Brezilya'da karıştığı hırsızlık olaylarından kalan 1 milyon Türk Lirası borcu ödemeye çalışan Işın Karaca, Kasım 2019 tarihinde Tuğrul Odabaş'tan tek celsede boşandı.