Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli, Instagram adresi ne?

Gündemde fenomen yarışmanın takipçileri tarafından Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Yeni bir konsept ile bugün TV8 ekranlarına gelecek olan büyük beden stil yarışması Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından Su Baher’in hayatına dair bilgiler merak ediliyor. Önceki sezonda yer alan Su Baher kaç yaşında, nereli, Instagram adresi ne?

Giriş Tarihi 15 Mart 2021, 13:09 Güncelleme 15 Mart 2021, 13:09
Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli, Instagram adresi ne?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli, Instagram adresi ne? Sorularının cevapları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulananlar arasında yer aldı. Daha önceki sezonlarda yarışan ve iddialı tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yarışmacı yeni sezonda da stilini sergilemeye devam edecek. Yapacağı kombinler ile en iyi puanı almaya çalışacak olan Doya Doya Moda All Star Su Baher hakkında bilgileri haberimizde derledik.

SU BAHER KİMDİR?

Aslen İranlı olan Sepideh Su Baher, 21 yaşında ve üniversite öğrencisi. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı. Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katılmıştı. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyen Su Baher, oldukça iddialı bir yarışmacı. Çok genç yaşta çalışmaya başladığını söyleyen ve ailesinden uzakta yaşayan Sepideh Su Baher, aile özlemini anlatırken sık sık duygusal anlar yaşıyor. Bir senedir Türkiye'de yaşayan Su Baher yarışmaya katıldığında 42 beden ve 68 kilo ağırlığında olduğunu söylemişti.

SU BAHER INSTAGRAM HESABI NE?

@subaher

DOYA DOYA MODA ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER?

Pazartesi günü itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak Doya Doya Moda All Star programı yarışmacıları şöyle:

Betül Böçkün
Ferdanur Başaran
Birben Coşkun
Özde Karacan
Su Baher
Emel Başkan
Rümeyse Buyuran