Akıncı 10. bölümde Fatih için beklenmedik karar! Nergis ve Meryem'den de bir darbe alacak...

Sıra dışı konusu, aksiyon dolu sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla her cuma Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Akıncı 10. bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Stüdyoya yapılan saldırının ve Deniz’in ölümünün yankıları sürerken, okula gelen bir müfettiş Fatih’le ilgili hiç beklenmedik bir karar verecek. 9. son bölüm sonrası Akıncı 10. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Diziye 13. bölümde yeni senarist Altuğ Küçük dahil olacak. İşte Akıncı'da bu hafta yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 04 Mart 2021, 11:54 Güncelleme 04 Mart 2021, 12:37
Akıncı 10. bölümde Fatih için beklenmedik karar! Nergis ve Meryem’den de bir darbe alacak...

İÇİNDEKİLER

Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız (Akıncı), Büşra Develi (Nergis Emiroğlu), Yıldıray Şahinler (Cevdet Emiroğlu), Tolga Tekin (Orhan), Erkan Bektaş (Kemal), Sermet Yeşil (Köksal), Didem İnselel (Aylin Emiroğlu), Yılmaz Bayraktar (Cüneyt), Müge Boz (Beste), Serhan Onat (Yağız Emiroğlu), Ayça Erturan (Filiz), Berrin Arısoy (Meryem Aktolga), Berrak Kuş (Hacer), Atakan Hoşgören (Murat Aktolga), Hira Koyuncuoğlu (Güneş), Ercü Turan (Lukas), Selin Çuhadaroğlu (Beyza Aktolga), Deren Talu (Didem Emiroğlu), Jasmine Simin Berkiş (Yağmur), Ceren Karakoç (Selma), Deniz Gündoğdu (Meral), Efe Sorarlı (Ozan), Ada Su Sarı (Yasemin), Mustafa Açılan (Taşkın), Öykü Su Okur (Duygu), Bilgi Aydoğmuş (Yeliz), Arda Yeşillikçi (Emre), Serena Yapaöz (Özlem), Duygu Kum (Pervin), Burç Kümbetlioğlu (Tahsin) gibi güçlü isimler yer alan Akıncı 10. bölüm ile izleyiciyi bir kez daha Atv ekranlarına kilitleyecek.

Sıra dışı konusu, aksiyon dolu sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla her cuma Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Akıncı dizisine taze bir kan geliyor. Her detayı incelikle düşünülerek, özenli ve büyük bir çalışmayla hayata geçirilen dizinin yeni senaristi Altuğ Küçük olacak.

Senarist Altuğ Küçük, Akıncı 13. bölümden itibaren dizinin senaryosuna imzasını atacak. Peki, yeni gelişmeleriyle izleyiciyi şaşırtmaya devam eden Akıncı'da bu hafta neler yaşanacak? İşte Akıncı 10. bölümde olacaklar...

AKINCI'DA BU HAFTA... (10. BÖLÜM)

Stüdyoya yapılan saldırının ve Deniz'in ölümünün yankıları sürerken, okula gelen bir müfettiş Fatih'le ilgili hiç beklenmedik bir karar verir.

Nergis, stüdyoya dönerken Meryem'le karşılaşır. Meryem'in sözleri Nergis'i yeni kararlar almak için harekete geçirir.

Kemal, Yusuf Yenice ölümüyle ilgili önemli bir bilgiye ulaşır ve Aylin'i sorguya çeker. Aylin'in emniyete çağırılması Cevdet'i telaşlandırır.

Cüneyt, Kemal'in kendisiyle ilgili yakaladığı ipuçlarına karşılık ona büyük bir tuzak kurmaya karar verir.