Kuruluş Osman’da Moğol belası uç bölgesine döndü! Kara Şaman, Togay ve Göktuğ böyle yüzleşti

‘Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 48’inci bölümünde, Teoman Kumbaracıbaşı’nın canlandırdığı Kara Şaman Togay karakteri ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Giriş Tarihi 04 Mart 2021, 00:10 Güncelleme 04 Mart 2021, 02:01
Kuruluş Osman’da Moğol belası uç bölgesine döndü! Kara Şaman, Togay ve Göktuğ böyle yüzleşti

İÇİNDEKİLER

Kara Şaman Togay, Papalık ajanları Süleyman ve Melik'in teşviki ile uç bölgesine geldi. Togay, ikiliyle buluşmayı beklerken, Osman Bey'in talimatıyla hainleri ortaya çıkarmaya çalışan Göktuğ'u karşısında buldu.

Göktuğ yanında getirdiği sahte belgeleri kullanarak hainlerin kim olduğunu bulmayı umarken Togay'ı karşısında bulunca şoke oldu. Togay, Geyhatu'ya ihanet etmenin cezasını Göktuğ'a ödeteceğini söylerek sürpriz biçimde saldırıya geçti ve Kuman askerlerini büyük bir ustalıkla saf dışı bıraktı.

Togay ile amansız bir mücadeleye girişen Göktuğ düşmanı ile baş edemeyerek yaralandı ve zorlukla kaçmayı başardı. Togay, Kuman askerlerinin çoğunu acımasızca öldürdü.

Acımasız kişiliği ve savaş sanatındaki ustalığı ile dikkat çeken Kara Şaman Togay, uç bölgesinde Osman Bey'in yeni belalısı olacağının sinyalini böylece verdi.

Moğol belasını uç bölgesine getiren Kara Şaman Togay aslında kim? Papalık ajanları Kara Şaman Togay'ı Osman Bey'e karşı nasıl kullanacak? Osman Bey Moğol belasından kurtulmak için nasıl bir strateji kuracak? Kara Şaman Togay'ın gelişi Osman Bey'in Türk obalarını birleştirme planını nasıl etkileyecek?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 48'inci bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN