Masumlar Apartmanı Gamze kimdir? Gökçe Aydın kaç yaşında, nereli, evli mi?

Gündemde en çok araştırılan bilgilerden biri Masumlar Apartmanı Gamze kimdir? Sorusu oldu. Salı akşamları ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı’nda her bölüm heyecanla takip edilirken bir yandan da dizideki karakterlerin gerçek hayatlarına dair bilgiler merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı Gamze karakterini canlandıran Gökçe Aydın kaç yaşında, nereli, evli mi? Güzel ve başarılı oyuncu Gökçe Aydın hakkında merak edilenleri derledik.

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 22:36 Güncelleme 02 Mart 2021, 22:36
Masumlar Apartmanı Gamze kimdir? Gökçe Aydın kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Masumlar Apartmanı Gamze kimdir? Gökçe Aydın kaç yaşında, nereli, evli mi? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. TRT 1'de Salı akşamları ekrana gelen ve heyecanla takip edilen dizide Gamze karakteri oldukça dikkat çekiyor ve hayatı ile ilgili bilgiler merak konusu oluyor. Peki Gökçe Aydın daha önce hangi projelerde yer aldı? İşte ayrıntılar…

MASUMLAR APARTMANI GAMZE KİMDİR?

Masumlar Apartmanı Gamze karakteri Gökçe Aydın tarafından canlandırılmaktadır. 1996 doğumlu olan Gökçe Aydın, İstanbul doğumlu. Üniversiteyi İzmir' de Ege üniversitesinde okumuş ve yüksek lisans yapmıştır. Ege üniversitesinde Tarım Bölümünü ve Bahçe Bitkileri alanında yüksek lisans yapmayı seçen Gökçe, oyunculuk eğitimine Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu' nda başlamıştır. Şuan Ateş Menajerlik ile çalışarak kariyerinde ilerliyor. Oyunculuk yapmanın yanı sıra temel diksiyon ve oyunculuk eğitimleriyle kendini geliştirmeye devam ediyor. Oynadığı diziler arasında; Masumlar Apartmanı, Tutunamayanlar, Canevim, 4N1K: Yeni Başlangıçlar gibi ilgi gören prodüksiyonlar bulunmakta. Dizi projelerinin yanı sıra Akbank, Korkmaz, Bosch, Lays, Sprite gibi reklam projeleri de bulunmakta. Gökçe İngilizce ve İtalyanca olmak üzere iki dil biliyor. Hobileri arasında Yoga, Trekking, Kampçılık var.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben'in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer