Kardeşlerim 2. bölüm izle! ATV dizisi Kardeşlerim son bölüm izle

ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim bu akşam 2. bölümüyle izleyicilerini ağırladı. Yeni bölümde Kadir, Ömer, Asiye ve Emel başlarını sokacak bir yer bulmuşlardır. Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onların dramından faydalanma fırsatını da kaçırmaz. Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek için elinden geleni yapar. İşte Kardeşlerim dizisi son bölüm izleme seçeneği

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 20:08 Güncelleme 28 Şubat 2021, 00:03
Kardeşlerim 2. bölüm izle! ATV dizisi Kardeşlerim son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Dizide bu hafta Kadir, kardeşlerine bakabilmek için sabah akşam iş ararken, Ömer ve Oğulcan başlarına beklenmedik bir bela açarlar. Bu yaşanan olay, zengin ve yoksul çocuklar arasında asla dinmeyecek olan çatışmanın da başlangıcı olacaktır. İşte Kardeşlerim 2. bölüm izleme linki

KARDEŞLERİM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARDEŞLERİM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Hayatta benden başka tutunacak dalı olmayan kardeşimi yetimhaneye götürdüm"

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel başlarını sokacak bir yer bulmuşlardır. Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onların dramından faydalanma fırsatını da kaçırmaz.

Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek için elinden geleni yapar. Yoluna çıkan her engeli kaldırmakta ustalaşan Akif'in yolu, bu kez beklenmedik bir şekilde büyük bir çıkmaza girer.

Kadir, kardeşlerine bakabilmek için sabah akşam iş ararken, Ömer ve Oğulcan başlarına beklenmedik bir bela açarlar. Bu yaşanan olay, zengin ve yoksul çocuklar arasında asla dinmeyecek olan çatışmanın da başlangıcı olacaktır.