Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Akşam saatleri yaklaşırken Bayi Toplantısı film konusu nedir? Sorusunun yanıtı merak edilerek çok fazla araştırılanlar arasında yer aldı. Vizyona girdiği yıl ilgiyle izlenen ve televizyonda yayınlandığında da aynı ilgiyle takip edilen filmin konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Özellikle komedi filmlerini sevenlerin keyifle izleyeceği Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Peki Bayi Toplantısı ne zaman çekildi? İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 24 Şubat 2021, 17:41 Güncelleme 24 Şubat 2021, 17:41
Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

İÇİNDEKİLER

Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulananlar arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu film bu akşam ekrana gelecek ve akşam kuşağı yayın akışında gören izleyiciler hakkındaki bilgileri merak ederek araştırmaya başladı. 2019 yılında vizyona gören Bayi Toplantısı filmi ile ilgili tüm bilgileri haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bayi Toplantısı için Anadolu'dan İstanbul'a gelen Namık, Adem ve Sadık hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir planın içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

BAYİ TOPLANTISI OYUNCULARI KİMLER?

İbrahim Büyükak - Namık
Onur Buldu - Sadık
Doğu Demirkol - Adem
Büşra Pekin - Övgü
Safa Sarı - Demircan
Deniz Hamzaoğlu
Çağla Demir
Rıza Akın
Hakan Salınmış
Sacide Taşaner
Zeyno Eracar
Müfit Kayacan
Tuğçe Karabayır
Gamze Karaduman

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Büyükak Bursa'da Olay Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergileri'nde çeşitli yazıları yayımlandı.

İbrahim Büyükak, Yılmaz Erdoğan tarafından kurulan BKM Mutfak ekibinde çalıştı. 2013'te 3+1 programıyla mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Proğramı Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren "3 Adam" adıyla devam etmektedir.

Filmleri :

2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar

2009 - Neşeli Hayat

2011 - Çok Filim Hareket Bunlar

2013 - 3 Adam

2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)