EDHO 183. bölüm izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle

EDHO 183. bölüm izle bu hafta yaşanacak gelişmeleri merak edenler tarafından araştırılıyor. ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle ekranına ulaşmak isteyenler konu hakkında araştırmalarına devam ediyor. Dizide bu hafta Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında saldırıya uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleme linki

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 19:25 Güncelleme 24 Şubat 2021, 22:00
EDHO 183. bölüm izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

EDHO 183. bölüm izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle! Salı akşamları reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok gelişmeler ardı sıra yaşanacak. Yeni bölümde intikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir. Alpaslan'a yapılan saldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir. İşte yeni bölüm izleme linki...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 183. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Zaafı olan herkes ölür!"

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında saldırıya uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir.

Alpaslan'a yapılan saldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir. "Benim ciğerime göz diktiler" diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır.

İlyas Çakırbeyli Doğan Baba'nın bulduğu adreslere tek tek baskınlar yapar. Tüm aile perişan halde Alpaslan'dan gelecek haberi beklerken, Ceylan Çakırbeyli'nin tek duası ise Alpaslan'ın yaşamasıdır.