Acun Ilıcalı büyük umutlarla başlamıştı ama sonuç hüsran! Onca şeye rağmen çakıldı akıbeti belli değil ama Exxen...

Televizyon yapımcısı, TV 8'in sahibi ve sunucu Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda, dijital yayıncılığa el atmış ve Exxen Dijital Platformunu yayına sokmuştu. Birbirinden iddialı isim ve yapımlarla el sıkışan Acun Ilıcalı'nın büyük beklentide olduğu Exxen ilk dönemde hatalar, ücret ödemelerine rağmen reklam izleyen kullanıcıların şikayetleriyle karşı karşıya kalmıştı. Kullanıcı sözlemesinin başka bir dijital platformdan kopyalandığının ortaya çıkmasının ardından ortalık duruldu ve Exxen yoluna devam etti. Ancak içerik beklentileri karşılayamadı. Öyle ki başrollerini Aleyna Tilki ve Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in paylaştığı İşte Bu Benim Masalım adlı yapım adeta soğuk duş aldı.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2021, 15:20 Güncelleme 18 Şubat 2021, 15:28
Acun Ilıcalı büyük umutlarla başlamıştı ama sonuç hüsran! Onca şeye rağmen çakıldı akıbeti belli değil ama Exxen...

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı büyük umutlarla başlamıştı ama sonuç hüsran! Onca şeye rağmen çakıldı akıbeti belli değil ama Exxen... Şu sıralar TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'in sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı, darbeyi Exxen'den aldı. Ocak 2021'de hayat geçen ve büyük bir beklenti yaratan Exxen Dijital Platformu ilk etapta hatalarıyla gündeme gelmişti. Yavaş yavaş bunlar yoluna koyulurken bu kez darbe içeriklerden geldi. Öyle ki büyük beklentilerle başlayan o dizi deyim yerindeyse dibi gördü.

TV8 kanalının yanı sıra ocak ayında Exxen isimli platformunu izleyici ile buluşturan Acun Ilıcalı, gündemden düşmeyen Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven için İşte Bu Benim Masalım isimli diziyi yayına aldı.

Ancak Ilıcalı, büyük umutlarla yayınladığı diziden beklediği sonucu alamadı.

10 ÜZERİNDEN 1.7 ALDI

Bir gençlik dizisi olarak yayınlanmaya başlayan dizi, başrollerin geniş hayran kitlesine rağmen IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu.

Dizinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil.

KADRODA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Başrollerini Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin kadrosunda; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler yer alıyor.

'İŞTE BU BENİM MASALIM' DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Güçlü duyguları olan, hayalperest ve herkesten farklı… En büyük yeteneği sesi ama sahnelerden de korkuyor. 17 yaşındaki bir yıldızın yükseliş hikayesi.

Hayattaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç bir kız, sahnede olmaktan çok korksa da hayallerini peşinden koşmaktan vazgeçmez. Sahne korkusunu aşmaya çalışan genç kız, hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?