Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Şubat 2021 Cuma | YOUTUBE linki Gülşen Caymaz'a ne oldu, bulundu mu? Son dakika...

Gülşen Caymaz'a ne oldu? Şüphe uyandıran olaylar, soru işaretleri, 28 yaşındayken kaybolan bir kadın... Atv Müge Anlı bugün (19 Şubat 2021) neler yaşandı? 13 yaşında bir çocuk 43 gün sonra gelen haber! Çorum'da kaybolan Cangız Ergin'den son dakika gelişmesi... Güldane Biçer 2011'den bu yana kayıp! 22 yıl önce son kez veda etti. Senelerce aradığı kardeşlerini Müge Anlı'da buldu. Onca yıl sonra ilk konuşma büyük heyecan Zeynettin Ağırman'ın son bulan kardeş özlemi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 09:43 Güncelleme 19 Şubat 2021, 18:58
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 19 Şubat 2021 Cuma | YOUTUBE linki Gülşen Caymaz’a ne oldu, bulundu mu? Son dakika...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (19 Şubat 2021) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Şüphe uyandıran olaylar, soru işaretleri, 28 yaşındayken kaybolan bir kadın... Gülşen Caymaz'a ne oldu?

22 yıl önce son kez veda etti. Senelerce aradığı kardeşlerini Müge Anlı'da buldu. Onca yıl sonra ilk konuşma büyük heyecan Zeynettin Ağırman'ın son bulan kardeş özlemi...

2011'den bu yana kayıp bir kadın, şiddet iddiaları... Güldane Biçer'in şüpheli kaybı Müge Anlı'da...

13 yaşında bir çocuk 43 gün sonra gelen haber! Çorum'da kaybolan Cangız Ergin'den son dakika gelişmesi ve daha fazlası Atv canlı yayınında...

Son dakika gelişmesine göre; Cangız Erin 43 gün sonra Ankara'da bulundu. 8 kişinin gözaltına alınmasının ardından 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yıl geçti hiçbir haber alınamadı. Tepkiler, suçlamalar...Şüpheli açıklamalar... Gülşen Caymaz'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'da...

Eskişehir'de kan donduran olay! Anne, baba ve 4 yaşında küçük bir çocuk. Dehşetin yaşandığı evde neler oldu? Şüpheler ve ihtimaller... Tokkal ailesi katliamıyla ilgili detaylar Atv canlı yayınında...

Sivas'tan Ankara'ya gitti bir daha geri dönmedi. En son kim nerede gördü? Taksi şoförüne ne oldu? Uğur Şimşek nerede?

17 ŞUBAT 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

Karaman'da 2013 yılından bu yana kayıp olan Gülşen Caymaz'a ne oldu? Müge Anlı 16 Şubat canlı yayınına katılan Pınar Geyik, 2013 yılından bu yana kayıp olan annesini arıyor. 18 yaşında eşini kaybeden Gülşen Caymaz, 2 çocuğuyla annesinin ve babasının yanına sığınmış. Ancak ailesiyle anlaşmazlıklar yaşamış.

Kaybolmasından daha önce 1 kez daha evden kaçan Gülşen Caymaz 15 gün sonra evine geri dönmüş. Ancak anlaşmazlıklar sürünce evden ayrılmış. Evden ayrılmadan önce çevresinde 'Erkek kardeşimle sorun yaşıyoruz. Coşkun'un yanına yerleşeceğim' diyen Gülşen Caymaz'ın Coşkun Teker adlı kişiyle birlikte olduğu biliniyor. Annesinin kaybolduğu güne dair sadece minibüse binip gittiğini hatırladığını söyleyen Pınar Geyik, annesinin sağ olmadığını düşünüyor.

STÜDYODA GERGİN ANLAR

17 Şubat canlı yayınına kayıp Gülşen Caymaz'ın annesi Kamile Balığkurdu katıldı. Kızı Gülşen Caymaz'ın kaybında payı olduğunu düşündüğü arkadaşı Murat Akın'la gerginlik yaşayan anne Kamile Balığkurdu kızının kaybı hakkında Murat Akın'ın bir bilgi sahibi olduğunu savundu.

Murat Akın'ın şov yapmaya gelme dediği Kamile Hanım sinir krizine girdi. Gülşen Caymaz hakkında ileri geri konuşan Murat Akın'a sinirlenen anne feryat etti. Kamile Hanım "Kızımı öldürüp gömdünüz" diye iddiada bulundu.

SEVGİLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN COŞKUN CANLI YAYINDA

Kayıp Gülşen Caymaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Coşkun adlı kişi de 17 Şubat canlı yayınındaydı. Gülşen Caymaz'la sevgili olmadıklarını, sadece arkadaş olduklarını söyleyen Coşkun Bey, Gülşen Caymaz'ın kaybolmadan önce erkek kardeşiyle sorunlar yaşadığı için 1 gece kendisinde kaldığını söyledi. Gülşen'in evlilik vaadiyle Antalyalı bir yıkamacıyı 50 bin TL'lik dolandırdığını söyleyen Coşkun Bey, kaybolmadan önceki akşam o yıkamacı da dahil evde 5 erkek ve Gülşen'in olduklarını söyledi.

ESKİŞEHİR'DE KORKUNÇ KATLİAM

Eskişehir'de dün bir aile katledildi. Yakınlarının ulaşamadığı Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T, evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, 3 kişinin cesediyle karşılaştı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Müge Anlı canlı yanında ise korkunç 3'lü infazla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Katil zanlısının, İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan çocuğu Buğra isimli kişi olabileceği iddia edildi. Buğra'nın olaydan sonra tüm sosyal medya hesaplarını kapattığı ortaya çıktı.

SURİYE UYRUKLU SELVA BEŞALİ 50 GÜNDÜR KAYIP

Müge Anlı ve ekibi Suriye uyruklu Selva Beşali'yi arıyor. İzmir'de 30 Aralık 2020'den bu yana kayıp olan Selva Beşali'den haber alınamıyor. Selva Beşali'nin eşi Mustafa Beşali bugün canlı yayındaydı. Eşiyle birbirlerini çok sevdiklerini, kendisinin eşi Selva'yı çok kıskandığını ve amcasının kızıyla konuşuyor diye telefon kartını kırdırdığını söyleyen Mustafa Beşali hakkında ortay şiddet iddiaları atıldı.

Mustafa Beşali iddiaları kati bir dille redederken, telefona bağlanan görgü tanıkları Mustafa Bey'in eşine şiddet uyguladığı konusunda ısrarcıydı. Yayına bağlanan konuklardan biri Mustafa Bey'in selvayı saçların tutup duvara vurduğunu bu yüzden Selva Hanım'ın saçlarının koptuğunu söyledi. İddiaların devamında Selva Hanım'ın maruz kaldığı şiddet yüzünden bir süre gözünün mosmor olduğu ve bir süre bu nedenle gözlükle dolaştığı yer alıyor.

Müge Anlı canlı yayınında günlerce konuşulan İkranur Tırsi cinayetinde şoke eden gelişmeler yaşandı. Minik İkranur'u 14 yaşındaki amcasının ve 20 yaşındaki halasının öldürdüğü ortaya çıktı. İkranur Tırsi'nin neden öldürüldüğü merak edilirken çapraz sorguya alınan amca ve halanın ifadeleri ise kan dondurdu.