EDHO 182. bölüm canlı izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle! (ATV)

ATV ekranlarında Salı akşamları izleyicisiyle buluşan EDHO 182. bölüm izle! EDHO 182. son bölüm izleme ekranı dizi severler tarafından araştırılıyor. Heyecanın hiç düşmeden devam ettiği dizide bu hafta; Hızır Çakırbeyli, annesinin acısını yaşamaya fırsat bulamadan eşi Ceylan Çakırbeyli ve Bahar Sincanlı'nın kaçırılmasıyla bir şok daha yaşayacak. Ebru'nun hain çıkmasının ardından adeta diken üstünde duran Hızır Çakırbeyli, kendisine operasyon düzenleyen şebekenin başındaki Fethi'ye ulaşmak için planlar yapacak. İşte EDHO 182. bölüm izleme sayfası!

Giriş Tarihi 16 Şubat 2021, 20:06 Güncelleme 16 Şubat 2021, 20:06
EDHO 182. bölüm canlı izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle! ATV

İÇİNDEKİLER

Televizyon ekranlarının klasiği haline gelen EDHO 182. son bölüm izle! EDHO 182. bölüm izleme sayfası dizinin takipçileri tarafından sorgulanıyor. ATV'nin sevilen dizisinde bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak. Abisinin emri ile masa liderliğine gelen İlyas Çakırbeyli yaşanan kaos ortamından uzaklaşmak için planlar yapacak. Fuat'ın ortadan kalkmasıyla yeni bir oyun kuran Fethi ise Hızır Çakırbeyli'ye ders vermek için harekete geçecek. EDHO 182. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde!

EDHO 182. BÖLÜM CANLI İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. bölüm canlı izleme ekranına ulaşabilirsiniz.

EDHO 182. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EDHO'DA BU HAFTA NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, annesinin acısını yaşamaya fırsat bulamadan eşi Ceylan Çakırbeyli ve Bahar Sincanlı'nın kaçırılmasıyla bir şok daha yaşar. Eşini kurtarmak için hemen her yola başvuran Hızır Çakırbeyli, hasmı Yaman Korkmaz'ın da yardımıyla Fuat'ın peşine düşer. Yaman Korkmaz, Hızır Çakırbeyli'ye yardım elini uzatırken bir taraftan da kendi planlarını uygulamaya başlar. Ceylan Çakırbeyli için gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda Fuat'ı da ortdan kaldırır.

İdris Reis oğlu Kaya'nın hesabını sormak için akrabalarıyla birlikte plan yapar. Façalı ailesinin evine baskın yapmaya hazırlanan İdris Reis'in kardeşi Demir, beraber iş tuttuğu Yaman Kormaz'ın kurduğu oyunda piyon olmaya hazırdır. Abisinin emri ile masa liderliğine gelen İlyas Çakırbeyli ise yaşanan kaos ortamından uzaklaşmak ister. İlyas Çakırbeyli eşi Ömür'le birlikte yurt dışına çıkma planları yapar.

Ebru'nun hain çıkmasının ardından adeta diken üstünde duran Hızır Çakırbeyli, kendisine operasyon düzenleyen şebekenin başındaki Fethi'ye ulaşmak için plan yapmaya başlar. Fuat'ın ortadan kalkmasıyla yeni bir oyun kuran Fethi ise Hızır Çakırbeyli'ye kendi kalesinde ders vermek ister. Fethi, Hızır Çakırbeyli'nin otelinde canından çok sevdiği yeğenine pusu kurar.