Akıncı 7. bölüm izle! Akıncı infazın arkasındaki kişinin peşine düşüyor

Akıncı 7. bölüm izle seçeneği dizinin sıkı takipçileri tarafından akşam saatleriyle birlikte araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde Yücel'in ölümünün ardından hem Kemal hem Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunun peşine düşüyor. Akıncı, profesörü kurtarmak için harekete geçerken kendisini hiç beklemediği bir tuzağın içinde buluyor. İşte Akıncı 7. bölüm izle seçeneği...

Giriş Tarihi 12 Şubat 2021, 18:10 Güncelleme 12 Şubat 2021, 23:05
Akıncı 7. bölüm izle! Akıncı infazın arkasındaki kişinin peşine düşüyor

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında cuma akşamı izleyici karşısına çıkan Akıncı dizisinin bu hafta 7. bölümü yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölümünde Amerika'dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken Cevdet profesörü ortadan kaldırmak için Gizli Yapı'dan emir alıyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? İşte Akıncı son bölüm izleme linki...

AKINCI 7. BÖLÜMÜ ATV CANLI YAYIN İLE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Senin hayatında hiç heyecan hiç macera yok"

Yücel'in ölümünün ardından hem Kemal hem Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunun peşine düşerler. Nergis, elindeki kanıtla Cüneyt'i köşeye sıkıştırmaya başlar.

Kemal ise Cüneyt'in kimlere çalıştığını öğrenmeye çalışır. Amerika'dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken Cevdet profesörü ortadan kaldırmak için Gizli Yapı'dan emir alır.

Ama önündeki en büyük engel Akıncı'dır. Akıncı, profesörü kurtarmak için harekete geçerken kendisini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulur.

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Akıncı'yı kovalarken kaza yapan Kemal hastanede yaşam mücadelesi verirken gizlediği gerçekler açığa çıkar. Köksal, Lukas'ı ele geçirecekken ortaya çıkan Cüneyt dengeleri bozar. Köksal yakalandığını düşünürken geçmişine dair beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Nergis, Cüneyt'in şüpheli hareketlerini görüntülerken elindeki bilgileri emniyetle paylaşma konusunda kararsızdır. Lukas meselesinin çözülmesi Cevdet'i rahatlatırken, Nergis de babasının gerçek yüzüyle tanışır.

Nergis'in elindeki görüntüleri almak isteyen Cüneyt bir plan yapar ama beklemediği sorunlarla karşılaşır. Cüneyt'in planı Nergis ve Fatih'in yakınlaşmasına sebep olur. Birlikte ülke gündemine bomba gibi düşen bir haberin ihbarına giderler.