Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Şubat 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE kayıp İbrahim Paksoy olayında flaş gelişmes ...

Müge Anlı Atv canlı yayında bugün (5 Şubat 2021) neler yaşandı? İbrahim Paksoy asıl kayboldu? Garip olaylar, tuhafi ilişkiler Sibel Ekinci'ye ne oldu? İzmir'de kayboldu, ailenin iddiaları arkadaşının yanıtları İbrahim Paksoy'un şüpheli kaybı Müge Anlı'da. 7 ay önce işe diye çıktı bir daha geri dönmedi. Ardı ardına gelen ihbarların ardından sokak sokak arandı Emir Demirkıskaç'la ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2021, 10:11 Güncelleme 05 Şubat 2021, 14:02
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 5 Şubat 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE kayıp İbrahim Paksoy olayında flaş gelişmes ...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (5 Şubat 2021) neler ? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

5 ŞUBAT SON BÖLÜM TIKLA İZLE

İzmir'de kayıp olan İbrahim Paksoy olayında flaş bir gelişme yaşandı.

İbrahim Paksoy'un kaybıyla ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan kişiler, Tire'de kahvehaneye dönük silahlı saldırıdan dolayı İbrahim Paksoy'un firari olarak arandığını söyledi.

TİRE'DE KAHVEHANEYE KANLI BASKIN

İzmir''de bulunan bir kahvehaneye gece yarısı kimliği belirsiz kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. İddiaya göre, Gökçen'de Mübarek'in kahvehanesi diye bilinen mekana düzenlenen silahlı saldırının detayları şöyle;

Tire- Ödemiş karayolu üzerinde bulunan kahvehaneye özel bir otomobille gelen saldırganlar yanlarında taşıdıkları av tüfekleri ve tabancayla kahvehaneyi dışarıdan yaylım ateşine tuttu. Kahvehaneye hedef gözetmeksizin yaklaşık 20 el ateş eden saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaşarak, gece karanlığında izini kaybettirdi. Üç kişiden ikisi yakalandı, o üçüncü kişinin ise İbrahim Paksoy olduğu iddia ediliyor.

7 ay önce 'işe' diye çıktı bir daha geri dönmedi. Ardı ardına gelen ihbarların ardından sokak sokak arandı Emir Demirkıskaç'la ilgili sıcak gelişmeler ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

14 yıldır karanlıkta kalan bir olay! Nerede ve nasıl kayboldu? Gülcay Ekinci'nin şüpheli kaybı Müge Anlı'da...

16 yaşındaki Firdevs Eydere ise ailesine kavuştu. Genç kız ders çalışmak için evden çıktığını ancak eve geç kaldığını, annesinin tepkisinden çekindiği için kaçtığını söyledi.

2 ŞUBAT 2021'DE MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

1984 yılında 3.5 yaşındayken kaybolan Emel bulundu mu?

Acılarla dolu bir hayat, otogarda mı kaçırıldı yoksa Eminönü'nde mi kayboldu? İnanılmaz tesadüf! 14 yaşında evlenen Fatma Kalay'ın evlat hasreti!

Son dakika gelişmesi Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Canlı yayına çıkan gözü yaşlı annenin hasreti Müge Anlı ile 37 yıl sonra sone erdi.

Kızının bulunduğu haberini alan anne Fatma Kalay'ın gözyaşları Müge Anlı'ya duygusal anlar yaşattı.

'Artık dayanamayacağım' diyen Müge Anlı, maskesini taktı ve mutluluk gözyaşları döken anneye sarıldı. O anlar Türkiye'yi ekran başına kilitledi.

Fatma Kalay'ın 37 yıl hasretini çektiği kızı Emel'in fotoğrafıyla ikinci sürprizini açıklayan Müge Anlı, 1984 yılında kaybolan Emel'in 1985'in Mart ayında evlatlık alındığını ve şuan İngiltere'de olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar'da kayboldu 5 gündür haber alınamıyor! 16 yaşındaki lise öğrenci bulundu.

14 yıldır kayıp bir kadın, eski nişanlı enişte, çarpıcı açıklamalar, gözü yaşlı anne, korkunç ihtimaller. Şüpheli bir şekilde kayıplara karışan Gülcay Ekinci ile ilgili iddialar Müge Anlı canlı yayınında!

1 ŞUBAT MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

1 KİŞİ TUTUKLANDI 5 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

3 yıl 8 aydır kayıp genç bir adam kaptırılan kaza tazminatı, cinayet soruşturması! Hasan Kiraz olayında son dakika gelişmesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde esrarengiz bir şekilde kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz'dan 3 yıldır tek bir iz bile bulunamıyor. Üç yıl önce babası ile birlikte çalıştığı bahçeden, eve gidiyorum diyerek ayrılan Hasan Kiraz'dan bir daha haber alınamadı.

Hasan Kiraz'ın geçirdiği trafik kazasının ardından 231 bin liralık bir tazminat hak etti. Ancak bu para hesabına yatırılmadan ortadan bir anda kayboldu. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Hasan Kiraz'ın ağabeyi Hüseyin Kiraz yasadışı yollardan 23 yaşındaki gencin banka hesaplarına ulaşabildiğini itiraf etti.

Şüphelerin odağındaki ağabey ile ilgili Niyazi Demiröz canlı yayına bağlanmış aileyle kendisini tanıştıran Süheyla adlı kişinin kendisine 'Hasan kayıp değil. Ailesi öldürdü. Çocuk sıkıntılı bir çocuktu. Para hesaba yattığında aileye vermeyeceği için aile öldürdü' dediğini iddia etti.

2014 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle sağ tarafı felçli kalan Hasan Kiraz, 13 Mayıs 2017'de ise ortadan kayboldu. Hasan Kiraz, geçirdiği trafik kazasının ardından sigorta şirketinden 231 bin liralık bir tazminat hak etti. Ancak bu para hesabına yatırıldıktan hemen sonra ortadan kayboldu. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Hasan Kiraz'ın ağabeyi Hüseyin Kiraz yasadışı yollardan 23 yaşındaki gencin banka hesaplarına ulaştığını ve paranın bir kısmını çektiğini itiraf etti.

HÜSEYİN KİRAZ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen programda Müge Anlı, Niyazi Demiröz'ün de yer aldığı 15 kişilik suç şebekesi gözaltına alındığını açıkladı. Telefon görüşmelerinde Demiröz'ün Hasan Kiraz'ın kaybından da bahsettiği öğrenildi. Kardeşinin kaybını bildirmeden 20 bin lirayı çeken abi Hüseyin Kiraz da Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alındı. Canlı yayında Hasan Kiraz'ın babası ve yengesi gözaltına alındı. Polis ekiplerini gören yenge Merve Kiraz sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı'daki son dakika bilgisine göre öldürüldüğü düşünülen Hasan Kiraz'ın canlı yayında gözaltına alınan ailesi serbest bırakıldı. Ancak sigorta aracısı Niyazi Demiröz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otogarda bayıldı, gözünü açtığında kızını bulamadı. Dinmeyen evlat hasreti! Fatma Kalay'ın yürek burkan hikayesi Müge Anlı canlı yayınında.

Kayıp bir genç kadın, gözü yaşlı bir anne! Gülcay Ekinci 2007 yılından bu yana nerede?