Hercai'nin 50. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkıyor! "Sen bana annemi geri verebilecek misin?"

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai 50. yeni bölümü bu akşam sevenleriyle buluşacak. Yeni bölüm fragmanında "Sen benim babamsın..." sözü damga vurdu. Reyyan "Ben senin kızın değilim" diyerek babasına içindekileri dökerken Miran, Hazar'a 'Sen benim babamsın' diyor. İkisi de babalarına sarılarak yılların hasretini gideriyor. Hercai yeni bölümde dramın dibine vuracak. Reyyan ve Miran’ın aşk hikayesini bekleyenler, yine onların duygusal sahneleri ile göz yaşı dökecek. İşte Hercai'nin 50. yeni bölümü hakkında tüm detaylar...

Giriş Tarihi 04 Aralık 2020, 13:26 Güncelleme 04 Aralık 2020, 13:27
Hercai’nin 50. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Sen bana annemi geri verebilecek misin?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Hercai dizisi büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Yayınladığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Hercai dizisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Çarpıcı senaryosu ve heyecanlı sahneleri ile sevilen yapım sosyal medyada da her hafta gündem oluyor. Hercai dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00'da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

HERCAİ'NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Azize ve Nasuh büyük bir şok yaşamaktadırlar. Nasuh, Azize'nin aslında Ayşe olduğunu, Azize ise seneler önce öldü zannettiği oğlunun Hazar olduğunu öğrenmiştir. Mahmut'a verdiği emirden dolayı pişman olan Azize ona ve Hazar'a ulaşmaya çalışır ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Aslan'ın ölümünden Azize'yi sorumlu tutan Füsun ise onunla ilgili planlar içerisindedir.

Reyyan ve Miran bir yandan etraflarında olup bitenle mücadele ederken bir yandan da bebeklerinin heyecanı içerisindedirler. Reyyan'ın aşermeleri ve duygusallaşması Miran'ı hem eğlendirir hem de heyecanlandırır.

Sevdiği kadını mutlu edebilmek için çırpınır. Her zamanki gibi en büyük desteği ise Fırat'tır. Esma bir yol ayrımındadır, Fırat'a ya büyük sırrını açıklayacak ya da sonsuza dek susacaktır.

Ona her şeyi anlatması gerektiğini söyleyen hiç beklemediği biri olur. Bu arada her şeyin bittiğini düşünen Azize de geri dönüşü olmayan bir yola çıkar. Böylece tüm yaptıklarını affettirebileceğini umar. Ancak yolun sonunda onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

HERCAİ'NİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hercai 49. Bölüm Özeti; Reyyan'a olan saplantılı aşkı nedeniyle onu kaçırmak isteyen Aslan, Hazar'ı vurmuş, son anda yetişen Mahfuz tarafından kendisi de vurulmuştur. Hazar'ı hayatta tutmak için var gücüyle çabalayan Reyyan ve Miran ise perişandır. Babasının Hazar olduğu bilgisini henüz sindiremeyen Miran şimdi bir de onu kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyadır. Aslanbeyler, Füsun Aslanbey'in gelişiyle yeni düzene alışmaya çalışırken konağa gelen haber karşısında bir kez daha yıkılırlar.

Azize ise artık sadece Şadoğulları'nı değil Füsun'u da karşısına alacaktır. Babasının Miran'la ilgili planlarını öğrenen Cihan harekete geçerken Nasuh, Azat'a Azize hakkında öğrendiği her şeyi anlatır. İçinde bulundukları zor günlerden sevdalarına ve birbirlerine tutunarak, el ele geçmeye çalışan Reyyan ve Miran öğrendikleri büyük haber karşısında gözyaşlarına boğulurlar. Artık kaybedecek bir şeyi kalmadığını düşünen Azize ise Nasuh'u çiftliğe çağırır, bir yandan da korkunç planını gerçekleştirmek için Mahmut'a emir verir.