Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (170.) yeni bölümde 'Alpaslan Baba' son sözünü söylüyor! "Son bir kez babanı gör..."

Alpaslan'ın, "Biz o masada oturmuyoruz. Son bir kez babanı gör..." sözlerinin dikkat çektiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. bölüm fragmanında Hızır, Alpaslan için Yaman Korkmaz ile anlaşmaya hazır ancak amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz’ı köşeye sıkıştırıyor. ATV ekranlarında soluksuz izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde yaşanacak gelişmeler herkesi şaşırtacak. İşte EDHO yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak olaylar...

Giriş Tarihi 02 Kasım 2020, 12:05 Güncelleme 02 Kasım 2020, 12:26
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. yeni bölümde ’Alpaslan Baba’ son sözünü söylüyor! Son bir kez babanı gör...

İÇİNDEKİLER

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 170. bölüm fragmanı sonrası diziseverler, EDHO yeni bölümü heyecanla bekliyor. Alpaslan ve Korkmazlar arasındaki savaş, Hızır Çakırbeyli'nin başına neler getirecek?

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan (Bahar), Engin Benli (Yaman), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi güçlü oyuncu kadrosu ile her salı Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve 6 sezondur zirveden düşmeyen EDHO yeni bölümde yine heyecan dorukta.

Atv'nin ilgi ile izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm yine nefesleri kesecek.

EDHO (170.) YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan için hayatta kalması için Yaman Korkmaz'la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz'ı masaya davet eden Hızır Reis'in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir. Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı'nın markajına takılır.

Bahar'ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar'ın karşısına dikilir. Emin adımlarla Hızır Reis'i avucunun içine almak üzere planlar yapan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür'ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas'la arası açılan Ömür, evi ve İlyas'ı terk etmeye hazırdır.

Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, eşinin ölümünde parmağı olan Yaman Korkmaz'la savaşmaktan kaçacak değildir. Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz'ı köşeye sıkıştırır.

Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve intikamı arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.