Bu oteli terk et aksi halde! EDHO 170. bölüm fragmanında çakalların evdeki hesabı çarşıya uymuyor

Ceylan'ın "Bu oteli terk et aksi halde senin başını ezerim" sözlerinin dikkat çektiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. bölüm fragmanında yeni bir ittifak yapılıyor. ATV ekranlarında soluksuz izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gelecek hafta yaşanan gelişmeler herkesi şaşırtacak. Yaman Korkmaz ve Hızır Çakırbeyli fidanlıkta bir araya gelerek anlaşacak ve iki aile arasındaki savaş geçici bir süreliğine son bulacak. Ancak Alparslan bu durumu kabul etmeyerek Korkmazların üzerine giderek Hamdi Korkmaz'ı ele geçirecek.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2020, 15:39 Güncelleme 31 Ekim 2020, 15:39
Bu oteli terk et aksi halde! EDHO 170. bölüm fragmanında çakalların evdeki hesabı çarşıya uymuyor

İÇİNDEKİLER

EDHO 170. bölüm fragmanında çakalların evdeki hesabı çarşıya uymuyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gelecek hafta yaşanan gelişmelerle Hızır ve Alparslan arasındaki uçurum derinleşecek. Son bölümde efsane bir final sahnesiyle sona eren dizinin yeni bölüm fragmanında Yaman Korkmaz ve Hızır Çakırbeyli arasında bir anlaşma yapıldığı ve bu anlaşma neticesinde Yaman Korkmaz'ın masaya oturduğu görülüyor. Alparslan bu durumu "Sırf savaş bitsin diye, ben Yaman ile savaşmayayım diye bunu yapar" şeklinde yorumlayarak Korkmazların üzerine gidiyor ve Hamdi Korkmaz'ı yakalıyor. İşte heyecanlı sahnelerin yer aldığı EDHO 170. bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Hızır devreye giriyor!"

Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar.

ALPASLAN YENİ BİR YOLA GİRİYOR

Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa'nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar. Teyzesi Ceylan Çakırbeyli'yi de karşısına alan Alpaslan, intikam ateşiyle yanarak düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırdır.

EN BÜYÜK ENGEL KORKMAZLAR

Mafya babalığı yaparak mazlumun, güçsüzün ve düşkünün yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan Alpaslan'ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır.

KUBİLAY EN BÜYÜK SİLAHI OLUYOR

Bu uğurda yeni bir ekip kuran Alpaslan'nın büyük silahı ise Kubilay olacaktır. Tüm masaya savaş açan Yaman Korkmaz'ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur.

YAMAN KORKMAZ, HAŞMET FAÇALI'NIN EVİNE GİDİYOR

Façalı'nın evine giden Yaman Korkmaz, tehditlerini havada savurur. Hızır Reis ise düşmanın sinsi planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.

Hızır'ın başı dertten kurtulmuyor!

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Alpaslan'ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır. Hızır Reis, Bahar Sincanlı'yı affetmiştir. İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır. Bahar Sincanlı'nin kalemini eşi Ömür Çakırbeyli'ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler.

Korkmazlarla süren mücadelede herkesin sevdiği Şahin Ağa arada kalır. İlyas, Yaman'a ise büyük bir ders verir. Masadan kovulmasına rağmen yaşananları unutamayan Alpaslan'ın, pervasız davranışları devam eder. Herkesten habersiz Yaman Korkmaz'ın gizli mekanına baskın yapan Alpaslan'ın bu kez başı büyük bir belaya girer.

Yardımına ise canından çok sevdiği amcası koşar. Hemen her fırsatta hırsızların başı olduğunu iddia eden Yaman Korkmaz'ın ise arkasındaki gücün babası olduğu ortaya çıkar. Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar'ın birbirleriyle olan anlaşmazlıkları her geçen gün artarken, bir gelişmede Façalı ailesinde yaşanır. Haşmet Façalı'nın büyük sırrı ortaya çıkar.