Maria ile Mustafa 7. yeni bölümde neler oluyor? "Bebeğimi kaybediyorum..."

Maria ile Mustafa Atv ekranlarında pazar günlerinin vazgeçilmezi oldu. Çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleştirilen, başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in paylaştığı “Maria ile Mustafa” 7. bölüm fragmanı izleyicide merak uyandırdı. Maria bebeğini mi kaybediyor? İşte Maria ile Mustafa 7. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2020, 14:12 Güncelleme 16 Ekim 2020, 14:30
Maria ile Mustafa 7. yeni bölümde neler oluyor? Bebeğimi kaybediyorum...

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent'in paylaştığı Maria ile Mustafa 7. bölüm ile Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Atv'nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Maria ile Mustafa'nın yeni bölümünde Maria'nın öğrendiği gerçekler iki aşığı ayıracak mı? İşte Maria ile Mustafa'nın yeni bölümünde yaşanacaklar...

MARİA İLE MUSTAFA 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maria'nın, Melek'in babasının Candemirlerden olmadığını öğrenmesi, Gonca'nın büyük bir plan yapmasına neden olur. Ancak yaptığı plan hiç beklemediği şekilde sonuçlanıp, Maria ile Mustafa'nın ebedi ayrılığına mı dönüşecektir?

Haşmet ve Galip, Candemir Ailesi'nden intikam almak için büyük bir hamle yapar. Kudret'in buna verdiği cevap, iki aile arasındaki düşmanlığı daha da büyütecektir.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜM (6. BÖLÜM) İZLE - TIKLA

Zeyno, Rüzgar ve Nisan'ın gittiği partide gelişen olaylar ise içinden çıkılmaz bir hal alırken, Nadire ve Nihat'ın bu olaya dahil olması, olayların seyrini bambaşka bir noktaya taşır.