ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! 'Anneme çökelek vermedi' dedi karısını aldattı o da yetmedi...

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün (4 Eylül 2020 Cuma) ne oldu? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Esra Erol'da programına katılan Elif Bayraktar "Doğumdayken, eşim başkasıyla düğün yaptı" dedi. Yayına bağlanan eşi Tarık "Elif evi temizlemiyor, kahvaltı hazırlamıyor" diye karşılık verince Esra Erol tepki gösterdi. Türkiye'nin konuştuğu ihanet olayında büyük şok! Hepsi ve daha fazlası 4 Eylül 2020 Cuma Atv Esra Erol'da son bölüm!

Giriş Tarihi 04 Eylül 2020, 16:29 Güncelleme 04 Eylül 2020, 19:12
ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! ’Anneme çökelek vermedi’ dedi karısını aldattı o da yetmedi...

İÇİNDEKİLER

Karısı doğuma gitti, o başkasıyla evlendi. Yetmedi 'çökelek' dedi ortalık karıştı. Bu kez de sosyal medya paylaşımıyla Elif'i çileden çıkardı. Son hamlesi herkesi şoke edecek! 'Böyle evlat olmaz olsun' dedirten olay, ikinci büyük şoka hazır mısınız? İrem'in ailesi ve sevgilisiyle ilgili büyük kararı Esra Erol'da canlı yayınında! Hiç kimse duyduğuna inanamadı! 18 yıllık kocası Turan Kısak, en yakın arkadaşı Ersin'in karısı Leyla Hanım ile kaçtı! Pınar Hanım'ın kocası Turan Kısak, Atv canlı yayınında! Akılalmaz ihanette şok yüzleşme!

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Karısı Elif Hanım doğuma gitti, Tarık Bey ise başkasıyla düğün yaptı."Anneme kahvaltıda çökelek çıkartmadı, sadece yoğurt verdi" diyerek kendisini savunan Tarık Bayraktar, sözleriyle herkesi çileden çıkarttı. Kocası başkasıyla düğün yaptı, o 30 günlük bebeğiyle yapayalnız kaldı! Elif, kocası Tarık Bayraktar ile Esra Erol'da canlı yayınında karşı karşıya! Akılalmaz ihanette günler karı -koca günler sonra tüm kozlarını Atv Esra Erol'da canlı yayınında paylaşıyor!

31 Ağustos'ta Hatay'dan canlı yayına gelen Elif Bayraktar, yaşadıklarını şöyle anlattı: "7 aylık hamileyken eşim Tarık beni terk etti. Ailemin yanına gittim. Beni hiç aramadı, doğuma gittiğimde ise bir başkasıyla dini nikah kıydığını ve üstüne düğün yaptığını öğrendim."

Canlı yayına bağlanan Tarık da şunları söyledi: "Ben eşimi terk etmedim, beni o terk etti. Şu an dini nikahlı olduğum eşim Ayşe, çocuğumu ve evli olduğumu biliyor. Eşim Elif evi temizlemiyor, bana sabah kahvaltı hazırlamıyor."

Erol ise Tarık'ın bu çıkışına sert karşılık verdi: "Evlilik birine yemek yapmak, evi temizlemek değil. Siz hayatı paylaşmak için evleniyorsunuz, kimseyle kendinize hizmet etmesi için evlenemezsiniz. Ayrıca evliyken başkasıyla nasıl düğün yapabildiniz?"