Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Vizyona girdiği tarihte dikkat çeken filmlerden birisi olan Eyvah Eyvah bu akşam saat 20.30'da ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. Filmde Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen, iki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olayla köyünden ayrılmasıyla başlayan olaylar anlatılıyor. Peki, Eyvah Eyvah oyuncuları kimler, konusu nedir? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?

Giriş Tarihi 29 Nisan 2020, 16:55 Güncelleme 29 Nisan 2020, 16:55
Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon ve Özge Borak yer aldığı ve beyaz perdede dikkat çeken yapımlardan birisi olan Eyvah Eyvah filmi bu akşam saat 20.15'te televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmi ekranları başında seyreden izleyiciler Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kimler sorusu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Eyvah Eyvah konusu nedir? Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? İşte merak edilenler...

EYVAH EYVAH OYUNCULARI

Ata Demirer
Demet Akbağ
Salih Kalyon
Meray Ülgen
Bülent Şakrak
Tanju Tuncel
Hande Dane
Şehsuvar Aktaş
Bican Günalan
Özge Borak
Alican Yücesoy
Can Kahraman

EYVAH EYVAH KONUSU

Hüseyin, Trakya'nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul'a gelen Hüseyin'e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul'un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan'ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin'le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

EYVAH EYVAH FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri Çanakkale'nin Ezine ilçesinde ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Zeytin ve zeytinyağı ile tanınan Geyikli kasabası, serinin ilk filminden sonra Eyvah Eyvah'ın çekildiği yer olarak bilinmektedir.