Hekimoğlu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Orhan'ın Hekimoğlu’ndan sakladığı bir sırrı ne?

Kanal D ekranlarında Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu'nda yaşanan gelişmeler izleyiciler bu akşam merakla takip edildi. Yeni bölümde Hekimoğlu’nun yılın en önemli at yarışına iki özel davetiyesi bulunuyor. Orhan, beraber gitme teklifine çok heyecanlansa da, onkoloji seminerini öne sürerek gidemeyeceğini söylüyor. Bölümün ardından izleyiciler Hekimoğlu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte son bölümde yaşananlar

Giriş Tarihi 18 Şubat 2020, 23:36 Güncelleme 18 Şubat 2020, 23:36
Hekimoğlu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Orhan’ın Hekimoğlu’ndan sakladığı bir sırrı ne?

İÇİNDEKİLER

Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu dizisi bu akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Orhan'ın Hekimoğlu'ndan sakladığı bir sırrı olduğu ortaya çıkıyor ve Hekimoğlu yarışa Zeynep'le gidiyor. İzleyiciler bölümün bitmesinin ardından heyecanla Hekimoğlu 9. bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hekimoğlu'nun yılın en önemli at yarışına iki özel davetiyesi vardır. Orhan, beraber gitme teklifine çok heyecanlansa da, onkoloji seminerini öne sürerek gidemeyeceğini söyler. Oysa Orhan'ın Hekimoğlu'ndan sakladığı bir sırrı vardır. Hekimoğlu yarışa Zeynep'le gider.

HEKİMOĞLU AT YARIŞINA ZEYNEP'LE GİDİYOR

Bunlar olurken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki farklı vaka incelenmektedir. Leyla, kocası ünlü boksör Hamza Ertürk'ün ihtiyacı olan böbreği verebilmek için doğmamış bebeğinden vazgeçebilecek midir?

ZEYNEP NE YAPACAK?

Aylin ve Murat çifti için yaşam mı daha önemlidir yoksa sadakat mi? Yeni ilaç mümessili Hekimoğlu'na ulaşabilmek için kimi kullanmaktadır? At yarışı, gerçekten de Zeynep'in umduğu gibi bir randevuya dönüşecek midir?

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hekimoğlu'nun ağrısı katlanılmaz hale gelse de, iddiayı kazanmakta kararlıdır. İpek ise, Hekimoğlu'nun polikliniğe gelen hastadan özür dilemesini ister. Genç hastanın durumu gittikçe kötüleşirken, Mehmet Ali, Hekimoğlu'nun ilacını içmediği için mantıklı davranmadığını düşünür.

Hekimoğlu iddiayı kazanabilecek midir? İpek, istediği özrü alabilecek midir? Görme yetisini kaybeden hastanın durumu düzelecek midir? En önemlisi Hekimoğlu kendisiyle yüzleşebilecek midir?