Arka Sokaklar 542. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rıza Baba Nevres'in peşine düşüyor

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 541. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Adnan isimli iş adamı kayboluyor. Karısı Arzu’dan bilgi alınıyor. Kadın Dursun isimli bir çalışanın tazminatsız işten kovulması üzerine sorun çıkardığını ve ondan şüphelendiklerini söylüyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşananlar

Giriş Tarihi 07 Şubat 2020, 23:08 Güncelleme 07 Şubat 2020, 23:08
Arka Sokaklar 542. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rıza Baba Nevres’in peşine düşüyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D'de cuma akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'da bu hafta heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğreniyor. Nevres, İstanbul'un işlek meydanlarından birinde büyük bir patlama düzenliyor. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Arka Sokaklar 542. bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adnan isimli iş adamı kayıptır. Karısı Arzu'dan bilgi alınır. Kadın Dursun isimli bir çalışanın tazminatsız işten kovulması üzerine sorun çıkardığını ve ondan şüphelendiklerini söyler. Dursun suçlamaları reddeder. Peki Adnan'ın başına ne gelmiştir?

NEVRES KATİLİ ÖĞRENİYOR

Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğrenmiştir. İntikam almaya yeminlidir. Nevres, İstanbul'un işlek meydanlarından birinde büyük bir patlama düzenler. Adamı Yahya, canlı bombayı patlamayı gerçekleştirir ve kaçar. Saldırıda yaralılar vardır. Patlamanın olduğu yerde tesadüfen Arda'da vardır.

EKİP ARDA'YI ARIYOR

Ekip Arda'nın nerede olduğunu bilmez, bir süre de ulaşılamayınca meraklanırlar. Arda'yı aramaya başlarlar. Savcı Fahri, Nevres'in yakalanmaması sebebiyle Rıza Baba'ya büyük baskı yapar. Rıza bu başarısızlığı kendisine yediremez. İstifa etmek ister, Rıza Baba istifa edecek midir?

MESUT VE SELİN YOLA KOYULUYOR

Mehmet, oğlu Kerem'e köpek sahiplenip, hediye etmiştir. Köpek kaçar ve Kerem köpeğini bulmak için internette videolarını gördüğü Beykoz'daki barınaklara gidip aramak ister. Mehmet'le birlikte yola koyulurlar. Mehmet, Selin'e haber verir. Selin aramaya gittikleri bölgenin fazlasıyla tehlikeli olduğunu ve tek başlarına gitmemeleri gerektiği konusunda uyarmaya çalışırken hat kesilir. Mesut ve Selin yola koyulur. Kerem, Mehmet'in yanından kaçıp ormanda kaybolur.

ASLAN YAKALANIYOR

Tarık otelde Aslan'la kalmaya başlar. Tarık, Zeliha'nın TV'deki haberini görür. Tarık, sevgilisini fazlasıyla özlemiştir. Nadya otelde çalışan Alman bir hizmetliden istihbarat alır. Tarık durumu anlar ve kaçar. Aslan yakalanır. Tarık tam otelden kaçarken Zeliha'yı görür ve fren yapar. Zeliha şimdi ne yapacaktır?