4. sezon için geri sayım! La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanı

Netflix'in heyecanla takip edilen yapımlarından olan La Casa De Papel dizisinin 4. sezonu için heyecan devam ediyor. La Casa De Papel 3. sezonu izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Başrollerinde Ursula Corbero (Tokio), Alvaro Morte ve Pedro Alonso gibi isimlerin yer aldığı La Casa De Papel'in yeni sezon tarihi netlik kazandı. Netflix tarafından yapılan paylaşımda 4. sezonun tarihi açıklandı. İşte yeni sezon tarihi

Giriş Tarihi 02 Şubat 2020, 16:52 Güncelleme 02 Şubat 2020, 16:52
4. sezon için geri sayım! La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanı

İÇİNDEKİLER

İzleyiciler tarafından sevilerek takip edilen La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu için heyecan devam ediyor. Dizi sürükleyici ve heyecanlı hikayesiyle her sezon izleyiciyi ekran başına kilitliyor. La Casa De Papel'den 4. sezon tanıtımı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Çekimleri süren dizinin 4. sezon tarihi belli oldu ve fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

LA CASA DE PAPEL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, La Casa de Papel'in 4. sezonu 3 Nisan 2020'de sevenleriyle buluşacak. Bu sezon ile birlikte final yapması beklenen dizinin yine 9 bölümden oluşacağı bekleniyor.

İşte La Casa De Papel 4. sezon tanıtımı

Netflix tarafından yayınlanan videoda Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo) gibi oyuncular yer alıyor.

YENİ İSİMLER KATILDI

La Casa De Papel'de yeni sezonda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katılıyor.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.