Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine giriyor

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk'ta bu hafta yaşananlar izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde mahkemenin verdiği boşanma kararı herkes için şaşkınlıkla karşılanıyor. Kerem ve Ayşe boşanma sonrası bu olay yaşanmamış gibi davranıyor. Aşk acısının üstesinden bu şekilde gelmeye ve birbirlerinden uzak durmaya çalışıyorlar. İzleyiciler bölümün ardından heyecanla Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler

Giriş Tarihi 29 Ocak 2020, 23:52 Güncelleme 30 Ocak 2020, 02:06
Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine giriyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Afili Aşk bu akşam saat 20.00'de 31. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Ayşe'nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakıyor. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine giriyor. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam ediyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahkemenin verdiği boşanma kararı herkes için şaşkınlıkla karşılanır. Kerem ve Ayşe boşanma sonrası bu olay yaşanmamış gibi davranır. Aşk acısının üstesinden bu şekilde gelmeye ve birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar.

KEREM VE AYŞE YENİ BİR SAVAŞ İÇİNE GİRİYOR

Ayşe'nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakır. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine girerler. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam eder.

AYŞE'NİN HESABA KATMADIĞI BİR ŞEY OLUYOR

Ayşe de boş durmaz kendi yöntemleriyle karşılık verir. Kerem'e inat kendisini istemeye gelmek isteyen gizemli talebine evet der. Ancak Ayşe'nin hiç hesaba katmadığı bir şey olur.

AYŞE'NİN KAFASINI KARIŞACAK MI?

İsteme günü kapının ansızın çalınmasıyla davetsiz bir misafir gelir. Gelen davetsiz misafirin söyledikleri acaba Ayşe'nin kafasını karıştıracak mıdır?