Hercai 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Acı haber Aslanbey ve Şadoğlu ailesine geliyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu akşam yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde en kıymetlisi elinden alınan Azize, Nasuh'un canını yakmak için hırsına yenik düşerek içinde Elif'in olduğunu bilmeden çiftliği ateşe veriyor Yangın haberi Aslanbeyler ve Şadoğulları'na bomba gibi düşüyor. Azize yaptığı bu hatadan ötürü kahrolsa da Elif'in düştüğü bu durumdan Sultan'ı sorumlu tutuyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Hercai 30. bölüm fragmanını beklemeye başladı.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2020, 23:05 Güncelleme 29 Ocak 2020, 01:23
Hercai 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Acı haber Aslanbey ve Şadoğlu ailesine geliyor

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamları izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen Hercai dizisi bu akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Azize'nin durmayacağını anlayan Zehra elindeki mektup ile Azize'yi tehdit edince Azize'nin eli kolu bağlanıyor. Çıkan yangından ötürü yakalanan bir şahsın kendisini azmettireni itiraf etmesi ise ortalığı karıştırıyor.



HERCAİ 30. BÖLÜM FRAGMANI

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

En kıymetlisi elinden alınan Azize, Nasuh'un canını yakmak için hırsına yenik düşerek içinde Elif'in olduğunu bilmeden çiftliği ateşe vermiştir. Yangın haberi Aslanbeyler ve Şadoğulları'na bomba gibi düşer.

AZİZE OLANLARDAN SULTAN'I SORUMLU TUTUYOR

Azize yaptığı bu hatadan ötürü kahrolsa da Elif'in düştüğü bu durumdan Sultan'ı sorumlu tutar. Ölümden dönen Reyyan ve Miran ise birbirlerine daha çok yaklaşır. Başlarına gelen onca olayın ardından umutsuzluğa düşen Reyyan'ı ayağa kaldırmak bu sefer Miran'a düşer. Reyyan'ı üzmemek için belli etmese de aynı zamanda yangını çıkaranın da peşini bırakmayacaktır.

NASUH GEÇMİŞİN TENHA SOKAKLARINDA GEZİNMEYE BAŞLIYOR

Nasuh ise çıkan yangının ardından geçmişin tenha sokaklarında gezinmeye başlar. Çiftliğe kilit vurarak yüreğindeki yangını söndürmeye çalışsa da geçmişin kapıları aralanmıştır bir kere ve onu bu intikam hikayesinin sebebine doğru adım adım yaklaşacaktır.

AZİZE'NİN ELİ KOLU BAĞLANIYOR

Azize'nin durmayacağını anlayan Zehra elindeki mektup ile Azize'yi tehdit edince Azize'nin eli kolu bağlanır. Çıkan yangından ötürü yakalanan bir şahsın kendisini azmettireni itiraf etmesi ise ortalığı karıştırır. Bu olay Azize ve Miran'ın arasını iyice bozar. Beklenmedik bir misafir ise Miran ve Reyyan'ın gerçeğe bir adım daha yaklaştıracak ve Azize'yi iyice zora sokacaktır.