Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? Kanal D Hekimoğlu hangi gün yayınlanıyor?

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. 21 Ocak tarihinde 4. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin bu bölümünde, Hekimoğlu büyük bir risk alıyor. Dizinin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Hekimoğlu hangi gün yayınlanıyor? Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor?

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 12:02 Güncelleme 21 Ocak 2020, 12:02
Hekimoğlu dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? Kanal D Hekimoğlu hangi gün yayınlanıyor?

İÇİNDEKİLER

Hekimoğlu 4. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Kanal D'de yayınlanan başrolünü Timuçin Esen'in oynadığı Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Hekimoğlu ilk etapta şizofreni hastası olduğundan şüphelendikleri hastaya odaklanıyor. Onu gizli ameliyata alıyor ve sorumluluğu üstleniyor. Öte yandan dizi hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Hekimoğlu hangi gün yayınlanıyor? Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? İşte cevaplar...

HEKİMOĞLU HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu her salı günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara geliyor.

İşte Hekimoğlu 4. bölüm fragmanı;

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

HEKİMOĞLU OYUNCU KADROSU

Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Ebru Özkan Saban (İpek Tekin), Okan Yalabık (Orhan Yavuz), Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar), Damla Colbay (Zeynep Can)

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisi İstanbul Tuzla'daki Okan Üniversitesi Hastanesi'nde çekiliyor.

HEKİMOĞLU GENEL HİKAYE

Ateş Hekimoğlu 40'lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek'in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu'nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramaması hastane yöneticisi İpek'i çoğu zaman zor durumda bırakır. İpek, Hekimoğlu'nun zorlu karakterini anlayan ve bunu tahammül edebilen iki kişiden biridir. Diğeri de Hekimoğlu'nun lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan'dır. Hekimoğlu'yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş'in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağ duyusuyla yaklaşır hastalara...

Ateş, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere'de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu'nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu'na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.