Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare'nin işi giderek zorlaşmaya başlıyor!

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisi bu akşam 5. bölümüyle dikkat çekti. Yeni bölümde yaşanan gelişmeleri izleyiciler heyecanla izlerken Sadıcına "ne ölüne ne ölüme" diyen Sancar, Gediz’i ölmüş kabul ediyor ve sefirin kızından sonra sadıcı için de kalbinde bir mezar kazıp acısını derinlerine gömüyor. Bölümün ekranlarda son bulmasıyla birlikte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 23:12 Güncelleme 21 Ocak 2020, 15:34
Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare’nin işi giderek zorlaşmaya başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı'nın yeni bölümündeki gelişmeler izleyicileri şaşırttı. Yeni bölümde Nare, iş hayatının olaylı ilk gününde defterine yeni amacını yazıyor. Onun yüzünden ayrılan sadıçları tekrar birleştirmenin bir yolunu buluyor. İzleyiciler bölümün ardından Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadıcına "ne ölüne ne ölüme" diyen Sancar, Gediz'i ölmüş kabul eder ve sefirin kızından sonra sadıcı için de kalbinde bir mezar kazıp acısını derinlerine gömer. Gediz ise gerçekle karşılaşınca dağılır. Sadıcı, kader ortağı, suç ortağı Sancar Efe artık yoktur ve Gediz buna dayanamamaktadır.

İŞLER İYİCE KARIŞIYOR

Gediz'le Sancar'ın ayrılması sadece bu iki kafadarı etkilemez. Nesillerdir omuz omuza yazılan ortak tarih son bulmuştur çünkü. Yakında yapılacak Yörük Toyu'nda dedelerden adet olduğu üzere karşı karşıya zeybek oynamalarını isteyen gaziler de, yörükler de onlara kızgındır. Aileler de malların paylaşılması derdine düşünce işler iyice karışır.

NARE'NİN YENİ AMACI NE?

Nare ise, iş hayatının olaylı ilk gününde defterine yeni amacını yazar: "Bu kalın kafalı sadıçları birleştir." Onun yüzünden ayrılan sadıçları tekrar birleştirmenin bir yolunu bulacak, Sancar'ın "deprem" diye tanımladığı varlığının yarattığı enkazın altından ikisini de kurtaracaktır.

NARE'NİN İŞİ ZORLAŞIYOR

Sancar'ın annesi Nare'yi, Nare'nin babası ise Sancar'ı çok daha büyük bir enkazın altında bırakmaya çalışırken, Nare'nin işi kolay değildir. Herkesle tek bir amaç için savaşması gerekecektir; bu iki inatçı zeybeğin tekrar aynı toprağa diz vurmasını sağlamak.