Zemheri oyuncuları kimler? Zemheri dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ve hikayesi

Zemheri oyuncuları kimler? Show TV ekranlarının yeni dizisi Zemheri için geri sayım son buldu. Zemheri dizisi bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Show TV'de izleyicisiyle buluşuyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise Zemheri oyuncuları hakkında arama motorlarında araştırmalarına devam ediyor. Peki, Zemheri dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 19:07 Güncelleme 15 Ocak 2020, 21:50
Zemheri oyuncuları kimler? Zemheri dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ve hikayesi

İÇİNDEKİLER

Show TV'nin yeni dizisi Zemheri oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan'ın canlandırdıkları Ayaz ve Firuze'nin dokunaklı aşkı izleyicilerin dikkatini çekerken diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler Zemheri dizisinin konusu nedir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zemheri oyuncuları kimler? İşte diziye dair merak edilenler...

ZEMHERİ OYUNCULARI KİMLER?

Zemheri dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi isimler yer alıyor. Zemheri'de Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse birbirine çok düşkün olan ağabey ile kardeşi canlandıracak.

ZEMHERİ KONUSU

Taşımak zorunda oldukları yükleri, birbirlerine duydukları sevgiden aldıkları güçle omuzlarlar. Tüm bu zorlukların içinde küçücük, kendilerine ait bir geleceğin umudunu yeşerttiler. Ta ki kader fikrini değiştirip yolundan dönene kadar…

Ayaz öyle bir yol ayrımında kalır ki; merkezinde Firuze'nin taht kurduğu hayatından, hayallerinden, geleceğinden vazgeçmek zorunda kalır. Kalbini istemese de Berrak'a teslim eder. Bu feda annesi uğrunadır. Ancak arkasında acı ve hayal kırıklığı içinde bıraktığı Firuze'nin yüreği taşlaşır. İlk ve son defa inanmıştır, artık kalbinin kapıları inanmaya sonsuza dek kapalıdır.

Fakat hayat yine bildiği gibi yazar hikâyeyi, bir kördüğüm noktasında denk getirir herkesi. Firuze babasının suçsuzluğunu ispatlamak her şeyini ortaya koyduğu anda beklemediği bir sınavdan geçmek zorunda kalır. Kalbini kıran adamı, babasının özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalacağı Ertan'ın yanında bulur. Hayat bu dörtlü çıkmazda Firuze'ye ne getirecektir?

ZEMHERİ DİZİSİ OYUNCULARI

Firuze (Ayça Ayşin Turan)

Duru güzelliği ve ışıl ışıl gülen gözleriyle herkesin dikkatini ilk bakışta çeken Firuze için öğrenimi ve ailesi her şeyden önce gelmektedir. Mimarlık Bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki genç kızın hayatı Ayaz'la yolunun kesişmesiyle tamamen değişecektir. Hayatında ilk defa aşkı tadan Firuze'nin anne ve ağabeyinden kaynaklı zorlu yaşamı, babasının üzerine atılan bir suç yüzünden hapse girmesiyle daha da çetin bir hal alacaktır. Genç kız, bu andan itibaren sadece adaleti sağlamak için mücadele edecektir.

Alperen Duymaz (Ayaz)

Ayaz için hayatında en değerli varlık annesidir. Onun için her şeyi yapabilecek olan genç adam için okuduğu üniversitede karşılaştığı Firuze, bir milat olur. Ayaklarını yerden kesen bu güzel kızla, aşkı tadan Ayaz'ın hayatı yıllar sonra bir gece ansızın kapılarına dayanan babasının gelişiyle alt üst olur. Ayaz, yaşamının en zorlu kararıyla karşı karşıya kalır. Bir yanda vicdanı yani annesi diğer tarafta ise hayatının aşkı… Kalp insanı olan genç adamın yapacağı seçim, onu büyük bir fırtınaya doğru sürükleyecektir.

Ertan (Caner Cindoruk)

Dışarıdan oldukça sert bir görünüşe sahip olan Ertan için başarı ve kız kardeşi Berrak her şeyden önce gelir. Elde etmek istedikleri için yapmayacağı şey olmayan ve gözünü hırs bürüyen Ertan'ın geçmişte yaşadığı büyük bir travma, hayatında kırılma noktası olmuştur. Berrak dışında kimseye karşı gardını indirmeyen Ertan, tehlikeli ve cesur hamlelerden de asla kaçınmamaktadır. Firuze ve Ayaz'ın hayatlarına girmeleri hem Ertan hem de kardeşi Berrak için önemli bir dönüm noktası olacaktır.

Berrak (Hazal Filiz Küçükköse)

Güzel ve de alımlı bir genç kadın olan Berrak, el üstünde büyütülmüştür. Ailesi için neşe kaynağı olan Berrak'ın çok küçük yaşta yaşadığı bir olay onu sonsuza kadar değiştirir. Bu olaydan sonra Ertan'ın tüm sevgisini verdiği genç kız, ilgiye bağımlı hale gelir. Ayaz'la karşılaştığı ilk anda ona aşık olan ve onu elde etmek için her şeyi yapmayı göze alan Berrak artık sadece Ayaz'la evlenip sonsuza kadar birlikte yaşamanın hayalini kurar. Bu uğurda atacağı adımlar sadece onun ve de genç adamın değil, herkesin hayatını etkileyecektir.