Afili Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanıyor

Kanal D ekranlarında merakla takip edilen Afili Aşk dizisinin yeni bölümünde ortalık iyice karışmaya başladı. Yeni bölümde Rıza, Yiğiterlere karşı sıkıyönetim ilan ederken, Yiğiterlerin tarafta da sular durulmuyor. Ailelerinin kavgasına Ayşe ve Kerem’in kavgası karışınca ayrılırlar. Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanıyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 30. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 23:22 Güncelleme 16 Ocak 2020, 01:36
Afili Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Kerem Ayşe’nin yokluğu ile sınanıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba izleyicileri ekran başına kilitleyen Afili Aşk dizisi bu akşam saat 20.00'de 29. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Kerem bu ayrılığı kabullenemiyor. Özkayalıların evinin içine sızmak için akla hayale gelmeyecek yollar deniyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Belgelerin ortaya çıkması Yiğiter ve Özkayalı ailelerini karşı karşıya getirir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İKİ AİLE ARASINDA DÜŞMANLIK!

Bundan sonra iki aile arasında düşmanlık başlar. Buna bir de Kerem'in bu gerçekleri Ayşe'den saklaması eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

RIZA, YİĞİTERLERE KARŞI SIKIYÖNETİM İLAN EDİYOR

Rıza, Yiğiterlere karşı sıkıyönetim ilan ederken, Yiğiterlerin tarafta da sular durulmaz. Ailelerinin kavgasına Ayşe ve Kerem'in kavgası karışınca ayrılırlar.

AYŞE, KEREM'İ AFFEDECEK Mİ?

Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanır. Ayşe'nin ise içi kan ağlasa da Kerem'i affetmeye niyeti yoktur.

KEREM AYRILIĞI KABUL EDEMİYOR

Kerem bu ayrılığı kabullenemez. Özkayalıların evinin içine sızmak için akla hayale gelmeyecek yollar dener. Çiftimiz bu sorunlarla uğraşırken ertelenen boşanma davasına da sayılı gün kalmıştır. Bu büyük aşk bakalım bu sınavı da geçebilecek mi?