EDHO bugün var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni bölüm tarihi ne zaman açıklanır?

EDHO bugün var mı? ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. EDHO hayranları dizinin 14 Ocak ATV yayın akışında yer almamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tarihi ne zaman açıklanır? İşte diziye dair merak edilenler

Giriş Tarihi 14 Ocak 2020, 17:12 Güncelleme 14 Ocak 2020, 17:12
EDHO bugün var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni bölüm tarihi ne zaman açıklanır?

İÇİNDEKİLER

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Dizinin 14 Ocak ATV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekerken özellikle şu saatlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok sorusuyla ilgili araştırmaların yoğunluk kazandığı görülüyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. ATV ekranlarında EDHO'nun yeni bölümü yerine Ziraat Türkiye Kupası Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması naklen yayınlanacak.

14 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

19.00: atv Ana Haber
19.45: Kupaya Doğru
20.30: Kayserispor-Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası)
22.45: Kuruluş Osman - Özet Bölüm
02.00: Aşk ve Mavi

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak dizinin gelecek hafta izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Konu hakkında Yayın kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır.

HIZIR'DAN TUFAN'I BİTİRECEK PLAN

İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.

TUFAN KENDİNE MÜTTEFİK ARIYOR

Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez.

HIZIR, CENGİZ'İN PEŞİNDE

Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır. Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır.