Çukur 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Erdenet'in oyuna girmesiyle ortalık karışıyor

Show TV'de pazartesi günleri saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin 83. bölümünde yaşanan gelişmeler merakla takip edildi. Heyecan dolu bölümde Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırttı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 84. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünden yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 13 Ocak 2020, 23:48 Güncelleme 13 Ocak 2020, 23:53
Çukur 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Erdenet’in oyuna girmesiyle ortalık karışıyor

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarında merakla takip edilen Çukur dizisinin bu haftaki bölümünde gerilim artmaya devam ederken Erdenet ortalığın karışmasına neden oldu. Yeni bölümde uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu'nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin sona ermesiyle beraber izleyiciler Çukur 84. bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç'tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak.

ÇAĞATAY'IN SÜRPRİZ ZİYARETİ HERKESİ ŞAŞIRTIYOR

Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay'ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak. Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca'yı Azer'in evinden almaya çalışan Cumali'yi sakinleştirecek.

KARACA'DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Karaca'nın Cumali'nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu'nun Türkiye'ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.

VARTO'NUN TEPKİSİ

Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu'nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.