Kuzey Yıldızı bugün var mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Yeni bölüm ne zaman, tarihi açıklandı mı?

Kuzey Yıldızı bugün var mı? Show TV'de ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü için izleyicilerin heyecanı sürüyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta cumartesi günü izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu akşam Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Show TV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle özellikle şu saatlerde Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ocak 2020, 18:56 Güncelleme 11 Ocak 2020, 19:12
Kuzey Yıldızı bugün var mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Yeni bölüm ne zaman, tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Kuzey Yıldızı bugün neden yok? Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı her hafta cumartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Bu hafta Kuzey Yıldızı dizisinin 11 Ocak Cumartesi Show TV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler merakla Kuzey Yıldızı neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK BU AKŞAM VAR MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Show TV ekranlarında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü yerine İntikam filmi izleyici karşısında olacak.

Yeni bölüm tarihi için bir sonraki sayfaya geçiniz...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 18 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzey, bulduğu her fırsatta Yıldız'la arasına yeni bir mesafe koymakta, onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yıldız, Kuzey'in bunu neden yaptığını öğrendiğinde hamlelerine yenilerini ekler.

Yıldız'ın vazgeçmeye, Kuzey'inse geri adım atmaya niyeti yoktur. Adeta bir kapalı kutu olan Kuzey, Yıldız'ın motivasyonundan habersiz başka dertlerle boğuşmaktadır. Kızlarının başı bu kez büyük beladadır. Kuzey'se bu durumun sorumlularını yaptıklarına pişman etmeye kararlıdır.

Kuzey, bir yandan kızlarının başına buyrukluğuyla uğraşırken Yıldız da bir yandan başka planlar peşindedir. Kuzey'i özgürlüğüne kavuşturmayı kafasına koymuştur. Bu yüzden hem kendini hem de Kuzey'i fazlasıyla zora sokacak bir yola başvurur. Kuzey'in bunu öğrenmesi, Yıldız'a olan güveninin bir kez daha yerle bir olması anlamına gelecektir. Yıldız, büyük bir kararın eşiğindedir. Kuzey'e rağmen Kuzey için birçok şeyinden vazgeçecek midir? Yoksa tüm olanlara göz mü yumacaktır?