Payitaht Abdülhamid 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid'in hamlesi düşmanlarını şaşırtıyor

Cuma akşamlarının sevilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde saat 20.00'de yaşanan gelişmeler merakla takip edildi. Yeni bölümde Abdülhamid dünyanın siyasi dengesini bozacak, ticaret yolunu değiştirecek bir hamle başlattı. Bu hamleden çekinen devletler Zalman’ın arkasında birleşti ve Zalman Ferdinand’dan Payitaht’ı yakmasını istedi. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 10 Ocak 2020, 23:46 Güncelleme 10 Ocak 2020, 23:46
Payitaht Abdülhamid 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid’in hamlesi düşmanlarını şaşırtıyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisinde bu akşam yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu akşam yayınlanan bölümde Halil Halid yapılacak eyleme engel olmaya çalışırken Ziya Sami de ondan gizli plan yaptı. Zalman ve Vladimir'in vücutlarındaki zehir gittikçe yayılmaya başladı. İzleyiciler bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 104. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı dizi sona erdikten bir süre sonra aşağıda yer alan YouTube sayfasında yayınlanıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid dünyanın siyasi dengesini bozacak, ticaret yolunu değiştirecek bir hamle başlatır. Bu hamleden çekinen devletler Zalman'ın arkasında birleşir. Zalman Ferdinand'dan Payitaht'ı yakmasını ister.

HALİL HALİD PLANI BOZMAYA ÇALIŞIYOR

Halil Halid yapılacak eyleme engel olmaya çalışırken Ziya Sami de ondan gizli plan yapar. Zalman ve Vladimir'in vücutlarındaki zehir gittikçe yayılmaktadır.

FRİDA'NIN ŞARTI NE?

Panzehri alabilmek için Frida'nın peşine düşerler. Frida'nın panzehiri vermek için bir şartı vardır. Babası Karaso zindandan kurtarılmalıdır.

ZALMAN KARASO'NUN PEŞİNDE

Zalman bir yandan Karaso'yu kaçırmaya çalışırken, bir yandan da Zülüflü İsmail'i oyuna sokmak için bir kumpas kurar. Abdülhamid'in sadık paşalarından birini hain çıkarır. Ama bilmediği bir şey vardır. Abdülhamid'in büyük tertibi amacına ulaşmış, nihayet düşmanın izi bulunmuştur.

BİDAR SULTAN'A TUZAK

Yonca Haç Cemiyeti Ahit sandığına ulaşılması için engel çıkaran Bidar'a büyük kin gütmektedir. Ona korkunç bir tuzak hazırlanır. Öte yandan Abdülkadir de büyük bir kumpasın içine düştüğünün farkında olmadan yanlış bir yola sapar. Bu yol, şehzadeyi ailesiyle ipleri koparmaya kadar götürecektir.