Arka Sokaklar bugün var mı? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 10 Ocak Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar bugün var mı? Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü için izleyicilerin heyecanı sürüyor. Arka Sokaklar her hafta cuma günü izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu akşam Arka Sokaklar dizisinin Kanal D yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle özellikle şu saatlerde Arka Sokaklar neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 10 Ocak Kanal D yayın akışı

Giriş Tarihi 10 Ocak 2020, 19:32 Güncelleme 10 Ocak 2020, 19:34
Arka Sokaklar bugün var mı? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 10 Ocak Kanal D yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar bugün neden yok? Kanal D ekranlarında izleyiciler tarafından merakla takip edilen Arka Sokaklar dizisi cuma akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Bu hafta Arka Sokaklar dizisinin 10 Ocak Pazartesi Kanal D yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler merakla Arka Sokaklar bu akşam neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte yeni bölüm tarihi

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI?

Arka Sokaklar dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar'ın yeni bölümü yerine özet bölümü izleyici karşısında olacak.

10 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

18.45: Kanal D Ana Haber
20.00: Arka Sokaklar - Tekrar Bölüm
23.15: Taksi 5 - Yabancı Film

Yeni bölüm tarihi için bir sonraki sayfaya geçiniz...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 17 Ocak Cuma günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pınar fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Bebeklerden birinin öldüğünü öğrenir. Pınar ölmüşte olsa ikizlerden birini aldırmaya onay vermez. Durumu daha da kötüye gitmesi ve hayatının tehlikeye düşmesi an meselesidir. Zeliha, Pınar için babasıyla hastaneye gelir. Tarık, uzaktan Zeliha'yı izler ve yalnız yakaladığı bir an Zeliha'nın yanına gelir. Zeliha, Tarık'ın yaşadığı gerçeğiyle yüzleşiyor ve hayatı yeniden tehlikeye giriyor.

Bülent, sahte pasaport bastırmak için matbaaya gelir. Ekip de iz üstündedir ve matbaaya gittiğini öğrenip peşinden giderler. Tarık da haberdar olmuştur ve Bülent'le sıkı bir kavgaya tutuşurlar. Tarık, matbaa da bomba düzeneği hazırlamıştır. Mesutlar matbaaya geldiğinde hoş olmayan bomba sürpriziyle karşılaşırlar.

Nadya, Alman istihbarat ajanı olan eski dostu olan Herman'la karşılaşır. Nadya Almanya'ya döneceğini söyler ve kısaca sohbet ederler. Herman eve dönerken takip edildiği endişesindedir. Sokakta yürürken fazlasıyla tedirgindir. Peşinde korktuğu kişiler olduğu anlaşılmaktadır. Başta evinin kapısındaki pilavcıdan olmak üzere etrafındaki herkesten şüphe duymaktadır.