Afili Aşk bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı: Rıza ve Kerem karşı karşıya!

Afili Aşk yeni bölüm bu akşam var mı? Kanal D'de ekranlara gelen Afili Aşk dizisinin yeni bölümünün geçen hafta ekranlara gelmemesi sonrası izleyiciler yeni bölümt arihini araştırmaya başladılar. Dizinin yayınlanan fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Peki, Afili Aşk bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 08 Ocak 2020, 15:03 Güncelleme 08 Ocak 2020, 15:03
Afili Aşk bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı: Rıza ve Kerem karşı karşıya!

İÇİNDEKİLER

Afili Aşk bu akşam var mı? Çarşamba günleri ekranlara gelen Afili Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Rıza ve Kerem'in karşı karşıya geldiği görülüyor. İplerin gerildiği ikili arasında akıbetin olacağı merak konusu oldu. İzleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladılar. Peki, Afili Aşk bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı...

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D'de ekranlara gelen Afili Aşk dizisi 29. yeni bölümüyle 15 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

İşte Afili Aşk yeni bölüm fragmanları için bir sonraki sayfaya geçiniz...

Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı;

Afili Aşk 29. bölüm 1. fragmanı;

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Afili Aşk'ın 29. bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Rıza ve Kerem arasında ipler geriliyor. Kerem, ona karşı farklı bir taktik uyguluyor ancak Rıza bunun altında kalmıyor. Rıza ve Kerem arasında kalan Ayşe ise çaresizce olanları izliyor. Peki İkili orta yolu bulabilecek mi?

Öte yandan Sabri, mahalleye geri dönüyor ve ilk iş olarak Ayşe'nin karşısına çıkıyor. Ayşe'ye evlenme teklifi eden Sabri, Kerem'in hışmına uğruyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem'in aileleri arasında büyük bir kriz çıkıyor. Geçmişte yaşananların ortaya çıkmasıyla Rıza, artık Yiğiter'lerle görüşmeme kararı alıyor. Bu karar üzerine eve dönen Ayşe, Kerem'in kılıktan kılığa girmesine neden oluyor. Ayşe'yi görebilmek için her yolu deneyen Kerem, bu defa Volkan'ı da yanına alarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor.