Survivor 2020 başlama tarihi ne zaman? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir kadrosu! Milyonlar bekliyordu!

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili detayları anlattı. Survivor'un kadrosu ve ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Peki 2020 Survivor kadrosunda kimler var? Survivor 2020 için geri sayım başladı. Bu sene Ünlüler-Gönüllüler formatında yapılacak Survivor'da yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başlandı. Seyirciler yarışmaların hangi tarihte başlayacağını araştırıyor. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler var? Survivor 2020 kadrosunda kimler var?.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2020, 09:33 Güncelleme 08 Ocak 2020, 09:33
Survivor 2020 başlama tarihi ne zaman? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir kadrosu! Milyonlar bekliyordu!

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmacıları kimdir kadrosu gibi sorular yeni yıla girdiğimiz şu günlerde artmaya başladı. Bu bağlamda TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020 için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyuruldu. Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında, Survivor'la ilgili detayları dile getirdi. Başarılı televizyoncu, heyecanla beklenen yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu. Hangi isimlerin olacağı ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kadroda kimler olacak? Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler var? Survivor 2020 kadrosu kimler var? İşte cevaplar....

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

SURVİVOR 2020 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Survivor 2020'nin kadrosunda hangi isimlerin olacağı heyecanla araştırılıyor. Ancak Survivor 2020 yarışmasının kadrosu henüz belli olmadı. Kadroda yer alacak isimler yavaş yavaş açıklanmaya başlandı. Yarışacak isimler belli oldukça haberimizin içeriğinde yer alacak. Şubat 2020'de başlayacak 'Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasında ilk belli olan isim oyuncu Ersin Korkut oldu.


2020 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

2020 Şubat ayında başlayacak Survivor'un yeni sezonda yarışmacılar arasında ilk belli olan isim ise Ersin Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın da yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtmişti.

Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışacak.

SURVIVOR

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.