Sefirin Kızı dizisi bu akşam var mı? Sefirin Kızı bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Star TV'de pazartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Seferin Kızı dizisinin bölümleri merakla takip ediliyor. 6 Ocak Pazartesi günü Star TV yayın akışında Sefirin Kızı dizisinin olmaması izleyicileri şaşırttı. Dizinin hayranları Sefirin Kızı neden yok sorusuna merakla cevap arıyor. Peki, Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 06 Ocak 2020, 18:54 Güncelleme 06 Ocak 2020, 18:54
Sefirin Kızı dizisi bu akşam var mı? Sefirin Kızı bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak dizinin yayıncı kuruluş Star TV yayın akışında yer almaması izleyicilerin aklına Sefirin Kızı neden yok sorusunu getirdi. Bu kapsamda izleyiciler merakla Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı.

SEFİRİN KIZI BU AKŞAM VAR MI?

Sefirin Kızı dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Star TV ekranlarında Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü yerine özel bölümü izleyici karşısında olacak.

Yeni bölüm tarihi için bir sonraki sayfaya geçiniz...

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sefir, Melek'i kaçırınca Sancar'la Nare kızlarının peşinden Podgoridsa'ya giderler. Kendilerini bambaşka bir dünyada bulunca herkesi geride bırakırlar, kızları uğruna ateşkes ilan ederler ve kaderden bir gün ile bir gece çalarlar. Kimi zaman birlikte oldukları bir rüyadır bu yolculuk, kimi zaman kızlarını aradıkları bir kabus. Bir yandan kaçamadıkları anılarla, bir yandan ortaya çıkan gerçeklerle ama en çok da kendileriyle savaştıkları bir serüven...

Bir başka hayatta bıraktıkları Gediz kalbinde keşfettiği gerçekle yüzleşirken, Menekşe iki sevdalıyı gurbette birlikte düşünmeye dayanamaz ve oyununu değiştirir. Sancar rüyasından uyanır, yüreğindeki sevda ateşini söndürmek için hem kendini hem Nare'yi yakar. Destan asıl şimdi can vermiştir.