Zalim İstanbul bu akşam var mı? Zalim İstanbul neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 6 Ocak Kanal D yayın akışı

Zalim İstanbul bu akşam var mı? Kanal D'de ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Zalim İstanbul her hafta pazartesi günü milyonlarca izleyicisiyle buluşuyor. Bu akşam Zalim İstanbul dizisinin Kanal D yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler bu nedenle özellikle şu saatlerde Zalim İstanbul neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Ocak 2020, 19:14 Güncelleme 07 Ocak 2020, 18:10
Zalim İstanbul bu akşam var mı? Zalim İstanbul neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 6 Ocak Kanal D yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Zalim İstanbul bugün neden yok? Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul'un 6 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Bu nedenle, dizinin hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. İzleyiciler şimdi Zalim İstanbul neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

ZALİM İSTANBUL BU AKŞAM VAR MI?

Zalim İstanbul dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü yerine Kod Adı: Olympus izleyici karşısında olacak.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zalim İstanbul 26. bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Yayın kuruluş Kanal D'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nedim için endişelenen ev halkı karşılarındaki manzara ile şaşkına döner. Şeniz Nedim için kurduğu tuzağa yakalanacaktır.

Cemre artık bu oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmıştır. Cenk'in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine de aldırış etmeden bu evliliği bitirmek üzere harekete geçer.

Ancak Agah bir adım öndedir ve kamera kaydını izlemiştir. Nedim'in de kaydı izlediğini ve sustuğunu öğrenmesi ise Cemre için artık son damla olur.

Ceren'in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim'dir. Nedim Ceren'in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır.

Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.