Hercai bu akşam var mı? Hercai neden yok, 28. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hercai bu akşam var mı? ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin 3 Ocak Cuma günü ATV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Hercai her hafta cuma günü milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Özellikle şu saatlerde dizinin hayranları Hercai bu akşam neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hercai 28. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 03 Ocak 2020, 18:41 Güncelleme 10 Ocak 2020, 17:10
Hercai bu akşam var mı? Hercai neden yok, 28. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Hercai bu akşam var mı sorusu günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Hercai bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkmayacak. Bu nedenle, dizinin hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Yayıncı kuruluş ATV tarafından Hercai 28. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyiciler şimdi Hercai neden yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hercai yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

HERCAİ BU AKŞAM VAR MI?

Hercai dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. ATV ekranlarında Hercai'nin yeni bölümü yerine bu akşam Şansımı Seveyim filmi izleyici karşısında olacak.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hercai dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Yayın kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer.

REYYAN, MİRAN'A DESTEK OLUYOR

Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur.

AZİZE, ELİF'İ KONAKTAN GÖNDERMEK İSTİYOR

Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister.

ELİF YURT DIŞINA GİTMEYE KARAR VERİYOR

Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder.

YENİ BİR SAVAŞ BAŞLIYOR

Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.