Bir Zamanlar Çukurova neden yok, ne zaman? ATV Bir Zamanlar Çukurova 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Bir Zamanlar Çukurova neden yok? atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşam ekranlara gelmeyecek olması ile birlikte diziseverler yeni bölüm tarihini araştırmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 02 Ocak 2020, 14:41 Güncelleme 02 Ocak 2020, 14:41
Bir Zamanlar Çukurova neden yok, ne zaman? ATV Bir Zamanlar Çukurova 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', ekran macerasının 51'inci bölümü için izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Yayıncı kuruluş tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Züleyha ile Müjgan'ın doğuma girdiği anlar nefesleri kesti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok, ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 51. yeni bölüm fragmanı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN YOK?

Yılbaşı nedeniyle diziler 2 hafta boyunca ekranlara gelmeyecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova'nın 51. yeni bölümü 16 Ocak Perşembe akşamı ekranlara gelecek.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 51. yeni bölüm fragmanı:

MÜJGAN, ZÜLEYHA'YA SAVAŞ AÇTI!

Dizinin perşembe akşamı yayınlanan bölümü, Çukurova'nın hakimi Yamanlar için zor bir dönemin kapılarını açtı! Üstelik bölüm, hikayenin iki bebeğinin de doğum sancıları ile sona erdi!

BEBEK ARABASINI BARDAĞI TAŞIRDI!

Adnan'ın Yılmaz'ın oğlu olduğunu öğrenen Müjgan, artık Züleyha'ya karşı önlenemez öfkesi ile gerçek anlamda bir savaşa başladı. Bu sırada, Çiftliğe bir hediye paketi içinde gelen bebek arabasını Züleyha'nın teslim alması da savaşın fitilini ateşledi.

Müjgan, Demir'in yeni doğacak çocuğu için duyduğu heyecanı kıskandı. Ancak sonra bebek arabasını Yılmaz'ın aldığı ortaya çıkınca da öfkesi dinmedi ve konağın bahçesinde herkesi hayrete düşüren bir Müjgan'a dönüştü! Bebek arabasını Yamanların adeta kapısına attı!
Şermin bir kez daha Demir'in başını yaktı!

Yine para istemek için şirketin kapısını aşındıran Şermin, tesadüfen ele geçirdiği bir posta ile Hatip'e büyük bir bilgi vermiş oldu! Demir ve Hünkar'ın milyonlar kazanmak umuduyla hazırlandıkları ihalenin haberi bu sayede Yılmaz ve Fekeli'yi ulaştı. Demir, ihaleyi kaybetmekle kalmadı, ihale için aldığı tonlarca gıda da depolarında kaldı. Yaman Holding'i iflasa kadar götürebilecek olaylar yaşanırken, iki düşman ailenin bebekleri de dünyaya gelmeye karar verdi! Müjgan, evde yalnızken sancısı tuttu ve kendini hastaneye attı. Aynı dakikalarda Züleyha da, Müjgan'ın tavırlarını konuşmak için Yılmaz'la buluştuğunda sancısı tuttu! Dizinin nefes kesen 50. Bölümü, hastanede hayat ve ölüm arasındaki çizgiyi ayıran ses ile sona erdi!