Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Obaya gelen haberle ortalık karışmaya başlıyor

ATV ekranlarında her hafta çarşamba günü izleyicisiyle buluşan Kuruluş Osman'da geçen hafta yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Son bölümde Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gidiyor. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis oluyor. Geçen haftaki bölümün ardından izleyiciler Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 01 Ocak 2020, 19:18 Güncelleme 01 Ocak 2020, 19:18
Kuruluş Osman 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Obaya gelen haberle ortalık karışmaya başlıyor

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen Kuruluş Osman'da geçen hafta Osman'ın esir düşmesi ortalık iyice karışmasına neden oldu. Altıncı bölümde Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir ediyor. Cinayet suçlamasından aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlıyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Kuruluş Osman 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir.

OSMAN CİNAYET SUÇLAMASINDAN AKLANIYOR

Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir.

OSMAN YANNİS İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır?

SELCAN VE ZÖHRE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?