Afili Aşk neden yok, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Afili Aşk bu hafta neden yok? Afili Aşk'ın yeni bölümünün bugün ekranlara gelmemesi ile birlikte seyirciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Afili Aşk'ta yıllar önce Muhsin ve Ayşe'nin babası Kemal arasında olanlar bir anda gün yüzüne çıkmıştı. Peki, Afili Aşk neden yok, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Giriş Tarihi 01 Ocak 2020, 17:20 Güncelleme 01 Ocak 2020, 17:20
Afili Aşk neden yok, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

İÇİNDEKİLER

Afili Aşk bugün neden yok? Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisinin 29. bölümü heyecanla bekleniyor. Afili Aşk'ın bir önceki bölümünde yeni yıl heyecanı herkesi sarmıştı ve bu özel güne beklenmedik bir hediye damga vurmuştu. Bugün dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicide merak uyandırdı. Peki, Afili Aşk neden yok, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? İşte cevaplar...

AFİLİ AŞK NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli ve Neşe Beykent'in yer aldığı Afili Aşk dizisi diğer diziler gibi yılbaşı nedeniyle bugün ve önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 15 Ocak Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak.

AFİLİ AŞK 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk'ın 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

AFİLİ AŞK 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Modamu çalışanları yılbaşını karşılamaya hazırlanır. Çalışanlar bir parti beklentisi içindedir. Kerem bir bahane bulup kutlamaları iptal ettirir. Buna anlam veremeyen Ayşe, Kerem'in sakladığı bir şeyler olduğunu fark eder ve bunun peşine düşer. Şüphelerinde de haklı çıkar.

Öte yandan Yiğiterler de hummalı bir şekilde yılbaşı gecesine hazırlanır. Yemekler, hediyeler her şey hazırdır. Geriye tüm heyecanıyla geri sayımı beklemek kalır. Ancak eve bırakılan gizemli hediyenin açılmasıyla, aileler arasındaki tüm dengeler değişecektir. Yıllar önce Muhsin ve Ayşe'nin babası Kemal arasında olanlar bir anda gün yüzüne çıkar. Peki şimdi ne olacak?

AFİLİ AŞK 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe'yi de karşı karşıya getirir.

Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra "kadınlar ne ister, erkekler ne ister" sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?

Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe'nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat'ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.