Payitaht Abdülhamid 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman belgeyi ele geçirmeye çalışıyor!

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümündeki gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Abdülhamid Ferdinand'a düzenlenen suikastı Osmanlı hafiyelerinin üzerine kalmaktan kurtarıyor. Ferdinand ise Zalman'la görüşüyor. İzleyiciler bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 103. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 27 Aralık 2019, 23:48 Güncelleme 03 Ocak 2020, 23:47
Payitaht Abdülhamid 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalman belgeyi ele geçirmeye çalışıyor!

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 102. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Cemile kocasının hayatından umudunu kesmişken, onu yeniden heveslendirecek bir gelişme yaşandı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid Ferdinand'a düzenlenen suikastı Osmanlı hafiyelerinin üzerine kalmaktan kurtarır. Ferdinand Zalman'la görüşür. Amaçları güç birliği yapıp Abdülhamid'i alt etmektir. Ama Abdülhamid'in elinde Ferdinand'ı tahtından edecek bir belge vardır.

ZALMAN BELGENİN PEŞİNDE

Zalman Ferdinand'ı kurtarmak için belgeyi ele geçirmeye çalışır. Tahsin Paşa'nın hastalığı nükseder, Tahsin Paşa yatağa düşer. Zalman Osmanlı'nın silah alımına da mani olur.

ABDÜLHAMİT SİLAH PLANINI ÖĞRENİYOR

Ferdinand'a silahları aldırıp Osmanlı'nın itibarını yerle bir edecektir. Silahların parası maden işletmeciliği yapmak isteyen bir Fransız tüccardan alınacaktır. Abdülhamid bunu öğrenir. Fransız tüccarı köşeye sıkıştırıp madenler için ihale açtırır. Halil Halid Abdülhamid'in payitahttaki düşmanını öğrenmek için Ferdinand'ın peşindedir.

HALİL'DEN BASKIN

Ferdinand Zalman ile görüşürken Halil Halid baskın yapar. Cemile kocasının hayatından umudunu kesmişken, onu yeniden heveslendirecek bir gelişme olur. Bu arada Blavatsky konağı satın alamayınca eski planı gündeme gelir.

ABDÜLHAMİD ZALMAN'IN OYUNU BOZABİLECEK MİDİR?

Gülcemal Mehmet'le evlenecektir! Hem de hemen! Bidar ve Cemile aşevi olma hazırlığındaki konağı denetlemeye giderler ve alt katı görmek isterler. Aşağıda ahit sandığına açılan tüneli görmek üzerelerken, Anna ve Balavatsky nefeslerini tutarlar, Blavatsky silahını çeker. Silah kimin ölümüne neden olacaktır?