Finale adım adım! 27 Aralık MasterChef kim elendi? Bu hafta MasterChef'te elenen isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin final günü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. MasterChef'te bu akşam bir isim daha yarışmaya veda ediyor. Programın final günü için heyecanlı bekleyiş devam ederken bugün eleme gecesinde yarışmaya hangi ismin veda ettiği merak konusu oldu. Aynı zamanda MasterChef Türkiye final günü ne zaman sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Peki, 27 Aralık MasterChef kim elendi? Bu hafta MasterChef'te elenen isim kim oldu? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 27 Aralık 2019, 23:03 Güncelleme 28 Aralık 2019, 01:46
Finale adım adım! 27 Aralık MasterChef kim elendi? Bu hafta MasterChef’te elenen isim kim oldu?

İÇİNDEKİLER

İzleyiciler tarafından heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin final günü için geri sayım sürüyor. Ekranları başında programı takip edemeyen izleyiciler özellikle şu saatlerde 27 Aralık Masterchef'te bu hafta kim elendi sorusuna yanıt arıyor. Peki, 27 Aralık MasterChef kim elendi? Bu hafta MasterChef'te elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

27 ARALIK MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te elenen isim Ekin oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNAL GÜNÜ NE ZAMAN?

MasterChef Türkiye'nin final bölümü 29 Aralık Pazar günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak. İki yarışmacı arasında geçecek mücadelenin ardından şampiyon olan isim belirlenecek.

SOMER ŞEF AÇIKLADI

Somer Şef MasterChef Türkiye'de final haftası programını açıkladı ve final tarihini de duyurdu. Somer Şef, "Bu hafta hem size hem seyircilerimize müjdemiz var. Bir gün hariç 6 gün ekranlarda olacağız. Çarşamba günü yeni dizimiz başlıyor, Çarşamba günü hariç bugün, yarın, Perşembe, Cuma, cumartesi ve Pazar günü büyük finalle ekranda olacağız.

Pazartesi, Salı ve Perşembe gecesi eleme öncesi oyunlarımızı oynuyoruz. Her gün üç bireysel oyun oynayacağız. Bu oyunlardan birincisi Türk ve uluslararası klasikler olacak, ikincisi yaratıcılık ve ürün üzerine bir oyun oynayacağız, üçüncüsü de ilk üç günde şeflerin imza yemeği olacak. Her oyundan sonra her şef 10 üzerinden yaptığınız tabağa puan verecek. Her oyunda her biriniz 30 puan üzerinden puanlama alacaksınız.

Üç oyunun toplamından 90 puan üzerinden en az puan alan yarışmacı 1'nci eleme adayı olacak, yarın gece aynı formatla 2'nci eleme adayını çıkaracağız, bütün perşembe gecesi düello olacak, Perşembe günü de o düellonun kaybedeni üçüncü eleme adayı olacak. Üç eleme adayı cuma günü aynı formatla yine aynı oyun oynayacaklar. En az puan alan cuma gecesi MasterChef'in dördüncüsü olarak bize veda edecek. Cumartesi gecesi yine aynı formatla bu sefer 3 kalan arkadaşımız aralarında 3 bireysel oyun oynayacak, cumartesi gecesi en az puan alan aday MasterChef'in üçüncüsü olacak. Pazar günü, büyük finalde 3 oyun oynayacağız final düellosu ve 2 aday arasından en çok puan alan yarışmacısı MasteChef 2019'un şampiyonu olacak." şeklinde konuştu.