Kuruluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması nedir? Kim birinci oldu? 25 Aralık Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı?

25 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Kuruluş Osman 6. bölümüyle izleyicisiyle buluşurken, Afili Aşk dizisi Kanal D'de yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 25 Aralık Çarşamba reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2019, 09:06 Güncelleme 26 Aralık 2019, 15:51
Kuruluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması nedir? Kim birinci oldu? 25 Aralık Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında gündüz ve gece kuşağı yapımlarını izleyen izleyiciler gün sonu reyting sonuçlarını araştırıyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 25 Aralık Çarşamba günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 25 Aralık Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

25 ARALIK ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KURULUŞ OSMAN

2 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

3 KURULUŞ OSMAN

4 ESRA EROL'DA

5 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

6 BENİM ADIM MELEK

7 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA

8 SHOW ANA HABER

9 ATV ANA HABER

10 AFİLİ AŞK

11 DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir. Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir. Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır? Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?