Çukur, Zalim İstanbul, Sefirin Kızı reyting sıralaması nedir? 23 Aralık reyting sonuçları kim birinci oldu?

Gün içerisinde dizi, film, program ve haber bültenlerini ekranları başında takip eden izleyiciler gün sonunda reyting sonuçları hakkında araştırmalara başladı. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, 23 Aralık Salı reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Çukur, Zalim İstanbul, Sefirin Kızı reyting sıralaması hakkında merak edilenler... 23 Aralık Pazartesi reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Pazartesi gününün reyting sonuçları 24 Aralık Salı günü öğle saatlerinden sonra belli olacak. Sonuçlar açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacak.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2019, 13:25 Güncelleme 24 Aralık 2019, 13:25
Çukur, Zalim İstanbul, Sefirin Kızı reyting sıralaması nedir? 23 Aralık reyting sonuçları kim birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

23 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Show TV'de bu akşam saat 20.00'de Çukur 81. bölümüyle, Sefirin Kızı Star TV'de 2. bölümüyle ve Kanal D'de Zalim İstanbul dizisi 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 23 Aralık reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. Peki, Çukur, Zalim İstanbul, Sefirin Kızı reyting sıralaması nedir? İşte merak edilen bilgiler... Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

23 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI


1 ÇUKUR SHOW


2 SEFIRIN KIZI STAR


3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX


4 ESRA EROL'DA ATV


5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV


6 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR


7 YASAK ELMA FOX


8 CUKUR (ÖZET) SHOW


9 KIS SEHIRLERI ATV


10 SHOW ANA HABER SHOW

AB REYTİNG SIRALAMASI


1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX


2 ÇUKUR ATV


3 SEFIRIN KIZI STAR


4 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR


5 MASTERCHEF TURKIYE TV8


6 YASAK ELMA FOX


7 YASAK ELMA (ÖZET) FOX


8 CUKUR (ÖZET) SHOW


9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV


10 ATV ANA HABER ATV

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azer'in saldırısı ile vurulan Cumali yaşam savaşı verirken, Çukur Cumali'den gelecek iyi haberi bekleyecek. Bir kez daha ailesinden birini kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalan Yamaç ve Selim, Azer'e saldırmak için harekete geçerken karşısında beklenmedik bir anda Karaca'yı bulacak. Bir oğullarını daha kaybetmek istemeyen Sultan ve Fadik bu savaşa son vermeye çalışacak.

Bütün bunlardan habersiz Almanya'da olan Vartolu, babasının katilini öğrenmek için canını tehlikeye atacak. Cumali'nin hayati tehlikesi sürerken, Yamaç'ın düşmanlarıyla hesaplaşması izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Yaşanan aksiyon dolu gelişmeler sonucu Yamaç sonunda kendisini kurtaranın kim olduğunu öğrenecek.