Payitaht Abdülhamid 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid düşmanını öğrenmeye çalışıyor

Ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 101. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu yeni bölümde Karaso Abdülhamid’e Bulgar Prensini hedef gösteriyor. Abdülhamid Prensi Payitaht’a çağırırken, Zalman Prens’in suikasta uğraması ve mesulünün Abdülhamid olması için uğraşıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 20 Aralık 2019, 23:49 Güncelleme 20 Aralık 2019, 23:49
Payitaht Abdülhamid 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Abdülhamid düşmanını öğrenmeye çalışıyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Cemile Bidar'ın mektuplarını okuduğunu öğrenince deliye dönüyor ve Bidar her şeyi Abdülhamid'e anlatmaya karar veriyor. İzleyiciler heyecan dolu bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 102. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı dizi sona erdikten bir süre sonra aşağıda yer alan YouTube sayfasında yayınlanıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid, tutuklattığı Karaso'dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışırken, Zalman ise sorgudaki Karaso'nun ağzını kapatmanın yollarını arar.

ABDÜLHAMİD PRENSİ PAYİTAHTA ÇAĞIRIYOR

Karaso Abdülhamid'e Bulgar Prensini hedef gösterir. Abdülhamid Prensi Payitaht'a çağırırken, Zalman'ın planı Prens'in suikasta uğraması ve mesulünün Abdülhamid olmasıdır.

BİDAR KARARINI VERİYOR

Cemile Bidar'ın mektuplarını okuduğunu öğrenince deliye döner. Bidar ise Abdülhamid'e her şeyi anlatmaya kararlıdır. Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul'a davet ederek, kutsal emanetlere sahip olacaklarını, dünyayı birlikte yöneteceklerini açıklayacaktır.

BLAVATSKY'Yİ BEKLEYEN KÖTÜ SÜRPRİZLER NE?

Mehmet'le Paris'e gitme niyetinde olan Gülcemal'e Blavatsky'nin dehşet verici cezası ne olacak? Kocasıyla buluşmaya giden Cemile Sultan'ı ve konakta kazıya başlamış olan Blavatsky'yi bekleyen kötü sürprizler nedir?

Namlunun ucundaki Halil Halid ölecek mi? Zalman'ın suikast planına dahil ettiği Halil Halid'in ekibini nasıl bir tertip beklemekte?