Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 152. yeni bölüm izle | ATV

EDHO 152. bölüm izle seçeneği günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam saat 20.00'de 152. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Tufan'a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan'ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemiyor ve ilk hamlenin Tufan'dan gelmesi gerektiğini savunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2019, 19:41 Güncelleme 18 Aralık 2019, 17:15
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 152. yeni bölüm izle | ATV

İÇİNDEKİLER


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 152. bölüm izle! Bölümü canlı olarak takip etmeyen isteyenler özellikle şu saatlerde araştırmalara başladı. Bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ortalık iyice karıştı. Heyecan dolu bölümde Tufan içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvıyor. Hızır'a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katıyor. Peki, yeni bölümde neler oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 152. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sınırsızların kurduğu oyuna, oğlunun canını kurtarmak için dahil olan Tufan, yaptığı hatanın bedelini yine oğlunun canıyla ödemiştir. Orhan'ın ölümüyle eski dostların arasındaki düşmanlık son bulmayacak aksine ikilinin intikam hırsı katbekat artacaktır.

İKİ TARAF BİRBİRİNİ SUÇLUYOR

Bu kayıpla ilgili iki taraf da birbirini suçlarken, masa üyelerinin tavrı gayet net olacak, Tufan'ın infazının biran önce gerçekleşmesi gerektiğini dile getireceklerdir.

TUFAN, HIZIR'I SORUMLU TUTUYOR

Tufan'a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan'ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez. Hatta ilk hamlenin de Tufan'dan gelmesi gerektiğini savunacaktır.

TUFAN NE YAPACAK?

Tufan ise içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvar. Hızır'a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katacaktır.

CENGİZ HAREKETE GEÇİYOR

Yakın dost olan masa üyelerinin arasına kan girdiğini öğrenen Cengiz de Hızır'ı bitirmek için derhal harekete geçer. Tufan'ın acısından faydalanarak yapacağı planla bu krizi fırsata çevirmeye çalışacaktır.