Zalim İstanbul 24. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Şeniz'in planı tersine dönüyor

Pazartesi akşamları saat 20.00'de izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul bu akşam 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken, Şeniz olanlara inanamıyor. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşüyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 16 Aralık 2019, 23:16 Güncelleme 16 Aralık 2019, 23:33
Zalim İstanbul 24. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Şeniz’in planı tersine dönüyor

İÇİNDEKİLER

Saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde yaşanan olaylar ortalığın iyice karışmasına neden oldu. Yeni bölümde Cenk, Nedim'e yardım etmek için başka şansı olmadığını söylese de Cemre için bu söz konusu bile olmuyor. Yeni bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şeniz'in planı tersine dönmüş ve hiç beklemediği anda kendini vurmuştur.

ŞENİZ OLANLARA İNANAMIYOR

Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken, Şeniz olanlara inanamaz. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşer. Cenk ise artık annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir.

ŞENİZ'İN PLANI TERSİNE DÖNÜYOR

Şeniz'in planı tersine dönmüş ve hiç beklemediği anda kendini vurmuştur.

CEREN NE YAPACAK?

Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz'e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilen Ceren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren'in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir.