Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeler değişiyor!

Her cuma ATV ekranlarında milyonların merakla izlediği Hercai dizisinde bu hafta yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi oluyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Hercai 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu akıllara geldi. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 13 Aralık 2019, 22:55 Güncelleme 13 Aralık 2019, 22:58
Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeler değişiyor!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai bu akşam 25. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu bölümde Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştiriyor. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışıyor. Bölümün ardından izleyiciler Hercai 26. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur.

HAZAR GERÇEĞİ İTİRAF EDİYOR

Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır.

AZİZE KONTROLÜNÜ KAYBEDİYOR

Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur.

GÖNÜL'ÜN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKIYOR

Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.