13 Aralık MasterChef'te bu hafta kim elendi? MasterChef elenen isim belli oldu mu?

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Hafta içi her gün saat 20.00'de başlayan ve merakla takip edilen yarışma programı MasterChef bu akşam haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu nedenle 13 Aralık Cuma günü yarışmada bu hafta elenen isim programı kaçıranlar tarafından araştırılıyor. Peki, 13 Aralık MasterChef'te bu hafta kim elendi? Masterchef elenen isim belli oldu mu? İşte yarışmada merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 13 Aralık 2019, 22:30 Güncelleme 14 Aralık 2019, 01:04
13 Aralık MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef elenen isim belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

MasterChef'te elenen isim kim oldu? MasterChef hafta içi her gün saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin ekranları başında merakla izlediği MasterChef'te bu hafta elenen isim merak merak konusu oldu. Yarışma programını ekranları başında takip edemeyen izleyiciler özellikle şu sıralar bu akşam 13 Aralık MasterChef'te bu hafta kim elendi sorusuna yanıt arıyor.

13 ARALIK MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Masterchefte elenen isim Rıfat oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

MasterChef'te eleme potasına giren adaylar ise Rıfat ve Batuhan olarak açıklandı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım oyununu kazanan takım mavi takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

GEÇEN HAFTA MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Masterchef'te geçen hafta elenen isim Yasin oldu.

BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Yarışmacılar dokunulmazlık oyununda mücadele ederken, şefler yarışmacılara açıklamada bulundu. Yemek yapan yarışmacıları durduran Somer Şef yarışmacıların yer değiştirmesini istedi. Oyuncular karar sonrası büyük heyecan yaşadı.